Yhteistyökumppanit tapahtuman mahdollistajina
Kuva: Pixabay

Yhteistyökumppanit festivaalin tukena

Suuri viikon mittainen tapahtuma ei ole järjestelyineen aivan yksinkertainen juttu ja siksi festivaalille ovatkin tärkeitä yhteistyökumppanit ja tukijat. Paikallinen, mutta kuitenkin kansainvälinen tanssifestivaali on Kuopiolle merkittävä tapahtuma. Kulttuuritapahtumien ja -festivaalien rahoituksessa ja ohjelmiston rakentamisessa kumppaneilla on elintärkeä rooli. Esimerkiksi Savon Sanomat on tehnyt yhteistyötä festivaalin kanssa aivan alusta saakka. Tukea on saatu myös paikallisilta autokauppiailta. Viime vuodet Kuopion Autokauppa on ollut korvaamaton kumppani. Kuopion kaupunki ja Opetus- ja kulttuuriministeriö ovat läpi historian olleet merkittävimpiä rahoittajia. Rahoittajia ovat olleet myös ELY-keskus, Saastamoisen säätiö, Suomen kulttuurirahasto, sekä Jane ja Aatos Erkon säätiö. 

PeeÄssä ja Kuopion Energia ovat antaneet panoksensa suosittuihin toritapahtumiin, jotka tuovat tanssia kaikkien saavutettavaksi. Lisäksi työeläkevakuutusyhtiö Elo on mahdollistanut Elo-Forumit, joissa erilaiset harrastajaryhmät ovat päässeet esiintymään Musiikkikeskuksella ja kaupunginteatterilla. Pohjois-Savon Osuuspankki kuuluu myös festivaalin tukijoihin. 

Yhteistyökumppaneilta saatu tuki on monimuotoista ja vaihtelee rahallisesta tuesta sisällölliseen. Tanssioppilaitosten kanssa tehdään luontevaa yhteistyötä ja monet opiskelijat tulevat myös tapahtuman talkoolaisiksi. Heidän apunsa on korvaamatonta ja elintärkeää festivaalin toteutumiseksi. Viime vuosina Itä-Suomen yliopisto ja Suomen Aivosäätiö ovat olleet mukana seminaarien toteuttamisessa. Melkoinen verkosto siis tarvitaan, jotta kaikki tapahtuman osaset saadaan koottua yhteen ja festivaaliviikko järjestettyä.

Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme


Muita kiinnostavia juttuja!