Vapaaehtoiseksi | Kuopio Tanssii ja Soi

Kuopio Tanssii ja Soi

Vapaaehtoiseksi festivaaliviikolle

Suuren suosion vuoksi kaikki etukäteen aikataulutetut talkoolaispaikat on täytetty. Yllätyksiä ja muuttunvia tilanteita ja tarpeita tulee aina, joten mikäli festaritalkoot kiinnostaa, niin täytä oheiselle lomakkeelle yhteystiedot ja kerro avoimessa kentässä lyhyesti itsestäsi ja mikä ajankohta sinulle sopisi. Olemme sinuun yhteydessä, jos sopiva tehtävä löytyy.

Hae mukaan TÄSTÄ

*******

Kuopio Tanssii ja Soi on kansainvälinen tanssitaidefestivaali, joka kokoaa vuosittain yhteen niin tanssin harrastajat, ammattilaiset kuin katsojat. Olemme tunnettuja siitä, että festivaalijärjestelyt sujuvat hyvin, palvelu on ystävällistä, asiantuntevaa ja innostunutta.

Haemme vuosittain vapaaehtoistyöntekijöitä mm. kurssiassistenteiksi, asiakaskyselijöiksi ja festivaalin Shop & Infoon. Toivomme yhteistyökykyä, palveluhenkeä ja kielitaitoa. Meille on tärkeää, että voit sitoutua valitsemaasi tehtävään ja sen työaikoihin.

Vapaaehtoisena olet meille festivaalin käyntikortti ja meille on tärkeää, että tunnet tapahtuman. Kuvallisella festivaalipassilla voit osallistua festivaalin tapahtumiin sekä kursseille vapaille paikoille. 

Mikäli siis haluat kokea kansainvälisen festivaalin sisältäpäin, verkostoitua ja päästä oppimaan uutta, hae mukaan.

 

Avajaiset torilla. Kuva Henna Kokkonen

 

Lue uutisiamme