Tule mukaan hybridiprojektiin!
Kuva: Petri Laitinen

Hei sinä kokeilunhaluinen vapaaehtoinen! 

TULE YLEISÖKSI HYBRIDIPROJEKTIIMME 28.5. Helsinkiin

Oletko kiinnostunut tanssista ja elämyksistä? Haluatko kokea jotain ainutkertaista? "How does this make you feel”-projekti on uniikki Genelec Oy:n ja Kuopio Tanssii ja Soi ry:n luoma kokemus, jossa tanssi, musiikki ja värit luovat kokonaisvaltaisia, aistittavia tunnekokemuksia. Tapahtuma järjestetään Helsingin Zodiak – uuden tanssin keskuksella 28.5. klo 10:00 alkaen, kestäen maksimissaan noin klo 16 saakka. Projektin synnyttämät aidot tapahtumat ja yleisön reaktiot dokumentoidaan lyhyeksi videodokumentiksi, joka jaetaan sosiaalisessa mediassa.

Etsimme talkoohenkisen projektin yleisöön kokeilunhaluisia, rohkeita vapaaehtoisia. Lupaamme osallistujille mieleenpainuvan ja kokemusrikkaan päivän!

Mukaan valitaan ilmoittautumisten perusteella noin 10 henkilöä.

Projektiin valituille tarjoamme mahdollisuuden nähdä Dresden-Frankfurt Dance Companyn vierailunäytös 50. Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalilla, Kuopion musiikkikeskuksella 18.6.2019 klo 18.  

Valituille ilmoitetaan valinnasta ja lähetetään lisätietoja viimeistään 27.5.2019. Antamasi tiedot ovat luottamuksellisia.

Ilmoitamme mukaan valituille henkilökohtaisesti.

Hae yleisöksi tästä

 


Muita kiinnostavia juttuja!