TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) stressinpurkumenetelmän aloituskurssi

11.6.2020

TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise)
stressinpurkumenetelmän aloituskurssi

TRE (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on toiminnallinen ja tehokas harjoitusmenetelmä, joka käynnistää kehon luontaisen palautumisen stressin ja traumojen synnyttämistä jännitteistä. TRE-menetelmä on kaikille helposti opittavissa ja sen vaikutukset ovat välittömät. TRE:stä voit saada apua mm stressiin, jännittämiseen, rentoutumiseen ja unettomuuteen.

TRE:n myötä todettu myös
- vähemmän lihas- ja selkäkipuja, lisääntynyt notkeus, enemmän energiaa ja kestävyyttä
- vähemmän vanhojen vammojen aiheuttamia haittoja, nopeampi palautuminen vammoista
- parantunut impulssikontrolli ja tunteiden hallinta

”TRE toimii palauttavana, kehoa ja mieltä mobilisoivana ja avaavana prosessina. Se on kohdallani vaikuttanut ratkaisevasti työhöni tanssijana ja esiintyjänä. TRE on syventänyt ymmärrystäni minuudesta ja voimistanut merkittävästi läsnäolon kokemusta niin esiintyessä kuin elämässäni yleensä.” – Heidi Naakka, tanssitaiteilija

Paikka: Element studio
Opettaja: Heidi Naakka
Hinta: 75,00 €

11.6.2020 | klo 16:00
11.6.2020 | klo 19:00

Aikataulu

Torstai
16:00
19:00
Element Studio

Heidi Naakka

Helsingin kaupunginteatterin tanssija Heidi Naakka valmistui tanssinopettajaksi Turun amk:n Taideakatemiasta keväällä 2001 ja tanssijaksi Tukholman Tanssikorkeakoulusta keväällä 2002. Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli freelancer-tanssijana, kunnes hänet kiinnitettiin Helsingin kaupunginteatterin tanssiryhmään, Helsinki Dance Companyyn syksyllä 2006. Heidi on tanssinut uransa aikana lukuisten tunnettujen suomalaisten ja ulkomaisten koreografien töissä. Hänet on nähty mm. Kirsi Törmin, Alpo Aaltokosken, Reijo Kelan, Kenneth Kvarnströmin, Eeva Muilun, Linda Kapatanean ja Josef Frucekin sekä viime vuosina erityisesti Jyrki Karttusen teoksissa. Tanssijan työnsä rinnalla Heidi on tehnyt töitä myös koreografina ja opetusvierailujen muodossa tanssinopettajana.

Heidi valmistui sertifioiduksi TRE-ohjaajaksi jouluna 2016. Hän on käynyt TRE-ohjaajien kansainvälisen jatkokoulutuksen menetelmän kehittäjän David Bercelin johdolla kesällä 2018 ja lasten ja nuorten parissa tehtävän TRE:n erikoistumiskoulutuksen Helsingissä syksyllä 2019. Heidi on ohjannut TRE:tä niin erilaisille ryhmille kuin yksityisasiakkaille. Hän on Suomen Migreeniyhdistyksen TRE-kurssien ja TRE Finlandin avoimen ryhmän TRE-ohjaaja. 

Heidi Naakka

Sijainnit

Element Studio, Maaherrankatu 21

Festaripassi

Jos olet maksanut kurssisi 30.4.2020 mennessä, saat festaripassin. Passilla voit ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen ja Kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja). Voit noutaa festaripassin Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 10.–16.6. klo 10–18. Festival Shop & Infosta löydät myös festaripaidat ym. tuotteet.