Tanssin ammattilaispäivät Kuopiossa 18.-20.6.2023

Tanssin ammattilaispäivät Kuopiossa 18.-20.6.2023

Tanssin aluekeskukset ja Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali kokoavat yhteen tanssialan ammattilaiset eri puolelta Suomea ammattilaispäiville Kuopioon. Tapahtuma on suunnattu alalla työskenteleville.

Ammattilaispäivien ohjelmassa on upeiden kollegoiden tapaamisen lisäksi treenitunteja ja esityksiä sekä Tanssijan kestävä keho- työpaja.

Ilmoittaudu täältä 14.5. mennessä.

Tanssijan kestävä keho- työpaja

Pauliina Latva, fysioterapeutti (AMK), tanssitaiteilija & Emilia Kallioinen, fysioterapeutti (AMK), tanssitaiteilija.

Harjoittelun suunnitelmallisuus ja monipuolisuus luo pohjan tanssijan kestävälle uralle. Mitä tanssijan nykyaikainen oheisharjoittelu pitää sisällään? Miten harjoittelua voisi jaksottaa osaksi tanssijan arkea? Kurssi tarjoaa keinoja tanssijan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen ja terveydellisten haasteiden ennaltaehkäisyyn. Kurssi sisältää teoria- ja käytännön osuuden.

Emilia Kallioinen, Tanssija BA (Hons), Fysioterapeutti (AMK). Emilia on monipuolinen tanssin ja tanssijoiden terveyden ammattilainen. Hän työskentelee tanssin ja tanssifysioterapian parissa toimien freelancetanssitaiteilijana ja tanssin - ja kehonhuollonopettajana tanssijoiden ja muodostelmaluistelijoiden parissa. Emilia toimii myös fysioterapeuttina Kansallisoopperassa ja - baletissa, sekä balettioppilaitoksella. Emilia on Dance Health Finland:in hallituksen jäsen jo toista vuotta.

Pauliina Latva toimii monialaisesti tanssin ja urheilun kentällä. Hän työskentelee fysioterapeuttina tanssijoiden sekä taitolajien urheilijoiden parissa, tanssinopettajana sekä tanssitaiteilijana. Lisäksi hän on Dance Health Finland ry:n hallituksen jäsen.

Ohjaustyössään hän kokee tärkeäksi tarjota oppimisympäristön, jossa virheitä ei tarvitse pelätä. Lisäksi hän hyödyntää laaja-alaista osaamistaan ohjaamalla jokaista liikkumaan uteliaasti omaa kehoa kuunnellen ja sopivasti haastaen. 

 

Lisätietoa ammattilaispäivistä saat oman alueesi tanssin aluekeskukselta tai sirpa.miettinen@kuopiodancefestival.fi.


Muita kiinnostavia juttuja