12.–13.6.2019

Tanssijan oheisharjoittelu – workshop ammattilaisille

Oheisharjoittelu tarkoittaa lajiharjoittelun ulkopuolella tapahtuvaa harjoittelua, jonka tarkoitus on tukea varsinaista lajia – se voi olla luonteeltaan palauttavaa, huoltavaa tai kehittävää. Harjoitukset koostuvat esimerkiksi voima-, nopeus-, kestävyys- tai liikkuvuusharjoittelusta. Kuinka laadukkaan ja monipuolisen oheisharjoittelun voisi tuoda osaksi tanssikoulumaailmaa tai tanssin opiskelua? Miten oheisharjoittelun avulla voisi tukea tanssijaksi kasvamista ja mitä tanssinopettajan tulisi tietää oheisharjoittelusta? Näitä kysymyksiä kutsuvat pohtimaan fysioterapeutti, pilatesohjaaja Riikka Sabat ja tanssinopettaja, pilatesohjaaja Katariina Pahkala.

Tanssinopettajille sekä muille lasten- ja nuorten valmennuksen parissa toimiville suunnattu kurssi koostuu keskustelusta, toiminnallisen anatomian luennoista sekä eri kohderyhmille suunnatuista käytännön harjoitteista. Tavoitteena on keskustelun ja ajatusten vaihdon avulla löytää ratkaisuja oheisharjoittelun haasteisiin käytännön vinkein ja toistemme osaamisesta ammentaen.

Ilmoittautuminen: 1.2.2019 klo 10.00 alkaen
Paikka: Element Studio
Opettajat: Riikka Sabat & Katariina Pahkala
Hinta: 150,00 €

12.6.2019 | klo 13:30
13.6.2019 | klo 16:00

Aikataulu

Keskiviikko
13:30
16:00
Element Studio
Torstai
13:30
16:00
Element Studio

Riikka Sabat

Riikka on fysioterapeutti (AMK), Personal Trainer, Method Putkisto- ja Pilates -ohjaaja, urheiluhieroja.

Katariina Pahkala

Katariina on Savonia-ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja, jonka opetuksen perustan luovat vahva tekninen tausta baletista ja jazztanssista. Useita vuosia erityisesti lasten kanssa työskennellyt Katariina painottaa tunneillaan turvallista oppimisilmapiiriä, jossa jokainen voi ilmaista itseään omalla tavallaan ja eväitä tanssitekniikan alkeisiin opetellaan yhdessä oivaltaen. Katariina on myös Pilatesohjaaja.

Sijainnit

Element Studio, Maaherrankatu 21

Festaripassi

Jos olet maksanut kurssisi 30.4.2019 mennessä, saat festaripassin. Passilla voit ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen ja Kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja). Voit noutaa festaripassin Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 12.–18.6. klo 10–18. Festival Shop & Infosta löydät myös festaripaidat ym. tuotteet.