Tanssien läpi karanteenin?
Kuva: Pixabay

Tanssi kotona

Poikkeusolot vaativat poikkeuksellisia ratkaisuja myös liikunnan ja tanssin harrastamisen suhteen. Lenkkipoluille voi onneksi suunnata vielä suhteellisen vapaasti, mutta entä jos on intohimoinen tanssin ystävä ja tunnille haluaa osallistua? Eipä hätää. Yhä useampi tanssikoulu ja -studio on siirtänyt tuntinsa nettiin kaikkien saataville. Osa palveluista on tarjolla aivan ilmaiseksi, jotkut tunneista ovat maksullisia. Listasimme alle muutamia kokeilemisen arvoisia.

305 Fitness 

Tanssillisia treenivideoita joka makuun! Täällä pääsee tanssimaan sydämensä kyllyydestä vaikkapa ysärimusiikin tahtiin. Mukana huumoria ja huikeita ajan mukaisia asusteita!

Ailey Extension

Tarjolla paljon online live -tunteja Instagramissa tai YouTubessa. Myös videopankki aloittelijoille, esim. beginner ballet. Ailey extension pitää yllä Alvin Aileyn perintöä.

Dancing Alone Together

Täällä ei tarjota tunteja, mutta sivusto kokoaa yhteen tunti -ja esitystarjontaa. Tätä kannattaa kaivella, jos kaipaa uutta tanssittavaa tai katsottavaa.

Edge Performing Arts Center

Ilmaisia tunteja valtavasti eri lajeista Instagramissa!

English National Ballet

Tamara Rojon ohjaamia balettitunteja YouTubessa. 

Gaga

Ei Lady Gaga vaan Ohad Naharinin kehittämä liikekieli. Tunneille päästäkseen täytyy rekisteröityä. Maksu on vapaaehtoinen. 

Koresh Dance Company

Nykytanssia, balettia, jazzia ja paljon muuta. Maksu vapaaehtoinen. Tunnit sopivat kaikenikäisille tanssijoille. 

StepUp School

StepUp Online tarjoaa ilmaisia tunteja kaikenikäsille ja tarjontaa tulee myös lisää. Nykyjazzia, streetia, kehonhuoltoa, balettia ja paljon muuta!


Muita kiinnostavia juttuja!