Syksyn ohjelma | Kuopio Tanssii ja Soi

Syksyn 2020 ohjelma

Jenni Kivelän kuunnelma Jotakin kuviteltua

19.-31.12.2020 Kuopion keskustan alueella

 Jotakin kuviteltua on osallistava kuunnelma, matka, jonka aikana osallistuja katsoo kaupunkia hieman eri näkökulmasta, voi harjoitella kiirettä, kuvitella millaista on olla puu tai varastaa toisen asennon.

Se saa kuvittelemaan ajan kulkua ja olemaan hetkessä.

Osallistumiseen tarvitset älypuhelimen ja kuulokkeet. Keskustan alueella on seitsemän paikkaa, joista voit valita haluamasi aloituspisteen. Paikoissa on kyltti, josta QR-koodin skannaamalla pääset kuunnelmaan. Löydettyäsi valitsemasi aloituspisteen voit jättää muut karttaan merkityt paikat huomiotta, sillä kuunnelma ohjaa sinua valitsemaan oman reittisi. 

Teksti: Jenni Kivelä

Ääni: Henna Hakkarainen

Äänisuunnittelu: Johanna Storm

Tuotanto Kiltit ihmiset

Tuki Koneen Säätiö #kotiresidenssi, Helsingin kaupunki

Kylmäketju

Tanssilyhytelokuvailta Havahtumisia

Havahtumisia sekoittaa aikamme rituaaleja ja kulttuurisia tapoja, jotka voivat olla painolasteja mutta myös mahdollisuuksia. Elokuvat muistuttavat sekä itsensä että itselleen vieraan hyväksymisen tärkeydestä. Live and let live. 

KYLMÄKETJU 

Katso 26.-27.12.

käsikirjoitus NINNI PERKO JA JUHA ILMARI LAINE ohjaus JUHA ILMARI LAINE JA NINNI PERKO esiintyminen MARJO KUUSELA, NINNI PERKO, KRISTA-JULIA ARPPO tuotanto SIVUUN ENSEMBLE RY
 

Toinen Vimeo-kooste sisältää seuraavat elokuvat:

Katso 26.-27.12.

CULTES

directors (LA)HORDE (MARINE BRUTTI, ARTHUR HAREL, JONATHAN DEBROUWER)  PORIER production HIRVI (NERIMEN HADRAMI & ELSA RAKOTOSON) & TETRO AGENCY

THE DÉRIVE 

director & choreographer TANIN TORABI produced by TANIN TORABI

MAMI ORIGAMI 

directed by MARITES CARINO choreographed by EMMANUELLE LÊ PHAN (TENTACLE TRIBE) producers MARITES CARINO, MARLENE MILLAR

MAKING MEN 

created & directed by HAROLD GEORGE & ANTOINE PANIER

 ABLE

directed by JACOB JONAS produced by JILL WILSON

LOVE ME, FEAR ME

director VERONICA SOLOMON choreography MARTHA HINCAPIE CHARRY, GABRIEL GALINDEZ CRUZ, VERONICA SOLOMON producer VERONICA SOLOMON


LETTER 

film by ZELJKO BOZIC

Tanssilyhytelokuvailta Maalta kaupunkiin?

katso 26.-27.12.

kesto noin 60min

Moni lienee koronapandemian myötä pohtinut uudelleen omaa suhdettaan ympäristöönsä, ja ensimmäinen tanssilyhytelokuvailtamme tarkasteleekin ihmistä luonnon sekä rakennetun ympäristön keskellä. Elokuvissa ihmiskeho näyttäytyy tuntevana, muistavana, elävänä ja hengittävänä, jopa elimellisenä – ja pakahduttavan kauniina. 

Illan aikana nähdään seuraavat lyhytelokuvat:

TAXI! - written and directed by CELIA ROWLSON-HALL

ACT OF BREATHING -  directed by HANA YAMAZAKI supported by HUNGARIAN NATIONAL FILM FUND

ALTA  - a film by ANTTI AHOKOIVU  thanks ANGLE FILMS / ROOPE RUUSKA, UUDENMAAN RAHASTO | SUOMEN KULTTUURIRAHASTO

LINN - directed by LYDIA TOULIATOU | THESSALONIKI CINEDANCE INTERNATIONAL

Guest festival: Thessaloniki Cinedance  International

THE TIME IT TAKES - funded by CREATIVE SCOTLAND  creativescotland.com & GOAT MEDIA go-at.co.uk directed and produced by KATRINA MCPHERSON & SIMON FILDES

THE LAST CHILDREN - a film by FU LE produced by IMAGISTA, LES FILMS DU TEXMEX, TETRAPODE

COMPLEX OF SHADOW - production MAUS DA FITA FILM PRODUCTION choreographer STEFANIYA GEORGIEVA special thanks to the REGIONAL MUSEUM OF HISTORY, PLOVDIV AND STUDENTINA, SOFIA, ADATA AiR - Artist-in-residence programme in the city of Plovdiv - launched by Plovdiv 2019 Foundation

SALT WATER - directed and choreographed by  ABE ABRAHAM 

CYGNUS - directors CARA HAGAN, ROBERT UEHLIN

 

iro Näkki - frames - photo_Mikko Pirinen

Iiro Näkki: [ frames ] - esitys peruttu

19.-20.12. klo 19.00 Kulttuuriareena 44

Liput 20,00€ +palvelumaksu 

kesto: 50min

Koreografia Iiro Näkki & työryhmä Esiintyjät Mia Jaatinen, Mikko Makkonen, Iiro Näkki, Minttu Pietilä Äänisuunnittelu Ben Rogers & Josu Mämmi Valosuunnittelu Mateus Manninen Tuotanto Iiro Näkki & Kinetic Orchestra, yhteistyössä Tanssiteatteri Minimi

[ frames ] on nykytanssiteos, jonka katsoja ei koskaan näe kaikkea, vaan joutuu valitsemaan liikkeen massasta omat kiinnekohtansa, valitsemastaan kuvakulmasta lähtien. Neljälle tanssijalle koreografioitu teos muuttaa muotoaan akrobaattisen lattiatekniikan, parityöskentelyn ja improvisaation vuorottelulla, josta tilanteet nousevat tunnistamattomasta tunnistettaviksi. Samalla näyttämö elää sommitelmallista muutosta sadoista kiloista tekstiiliä koostuvan lavastuksen rajatessa esiintyjien tilaa.

Teoksen esiintyjillä on monimuotoinen ammatillinen tausta perinteisistä tanssitekniikoista katutanssilajeihin ja sirkustaiteista parkouriin. Nuoren kotimaisen tanssitaiteen kentän monialaisuutta esittelevä teos yhdistää perinteistä ja uuden sukupolven tanssitaiteen tekijyyttä hienovireisessä ja hengästyttävässä liikekoreografiassa.

https://www.iironaekki.com/-frames.html

Kalle Nio: The Green - esitys peruttu

29. ja 30.12. klo 19.00  Kuopion kaupunginteatteri, Minna-näyttämö

Liput 25,00€ +palvelumaksu 

Käsikirjoitus Kalle Nio & the group Ohjaaja ja esiintyjä Kalle Nio Valot ja visuaalinen suunnittelu Kalle Nio & Johannes Hallikas Äänisuunnittelu Janne Masalin & Kalle Nio Projektiot Kalle Nio Konsultointi Silvia Hosseini Tekninen ja taiteellinen avustaja Jouni Ihalainen Musiikki, laulu Tuuli Lindeberg Valokuvat Tom Hakala Tuotanto Kalle Nio / WHS Yhteistuottajat Helsinki Festival & São Luiz Teatro Municipal (Lissabon), Oulu Theatre, The Finnish Cultural Foundation, Samuel Huber Art Foundation, Arts Promotion Centre Finland, Kumu Art Museum (Estonia), Subcase (Stockholm), Silence Festival Kantaesitykset 2019 Helsinki Festival, 2019 São Luiz Teatro Municipal (Lissabon),2019 Oulu Theatre

”The Green on parempaa kuin David Lynch” - Helsingin Sanomat


The Green ammentaa innoituksensa hauntologiasta ja nykyajan tyhjyyden tunteesta ja yhdistää tämän 1800-luvun taikuuteen ja spiritualismiin. Tyhjän lavan ja elokuvista tutun green screenin olemattomuus muuttuvat vähitellen eläväksi hahmoksi, joka ottaa näyttämötilan haltuunsa. Vanhoja näyttämötaikurien tekniikoita uusimpaan video- ja ääniteknologiaan yhdistävän sanattoman esityksen tunnelmat vaihtelevat arkisesta abstraktiin ja maagiseen. The Green johdattelee katsojan epätodellisen äärelle paikkaan, jossa toden ja harhan raja hämärtyy. 

Vuoden 2019 Helsingin Juhlaviikoilla ensi-iltansa saanut The Green on ensi-iltansa jälkeen kutsuttu vierailemaan jo kahdeksaan eri maahan, esimerkiksi Lissabonin kaupunginteatteriin, sekä Ranskaan, maailman arvostetuimmille nukketeatterifestivaaleille: Festival Mondial des Théâtres de Marionnettes.


Kalle Nion teokset sijoittuvat teatterin, taikuuden, kuvataiteen ja sirkuksen välimaastoon. Kuvataiteen maisteriksi valmistunut Nio käyttää usein lähtökohtanaan viime vuosituhannen näyttämötaikuutta. Palkitun visuaalisen teatterin ryhmänsä WHS:n kanssa Nio on esiintynyt sadoissa teattereissa yli 30 eri maassa.

https://kallenio.com/the-green

Jonna Aaltonen: Neiti Ida - esitys peruttu

- vuorovaikutteinen ja osallistava soolotanssiteos 3-8v  lapsille

 28.12. ja 29.12. klo 17.30 Kuopion tanssistudio

Kesto: 30min. + keskustelutuokio 

vapaa pääsy, pakollinen paikkavaraus       V

Koreografia Hanna Brotherus Tanssi Jonna Aaltonen Musiikin sävellys/äänisuunnittelu Antti Ikonen Pukusuunnittelu ja toteutus Marjo Haapasalo

Neiti Ida on ujo, arka ja yksinäinen kulkuri, joka on aina matkalla jonnekin. Hänellä on mukanaan vain matkalaukku, jossa hän kuljettaa tärkeitä asioitaan. Matkalaukku on myös Neidin paras ystävä ja ainoa matkatoveri. Arkiset, tavalliset asiat ovat Neiti Idalle joskus vaikeita ja hermostuttavia, mutta hassut ja oudot asiat usein aivan helppoja ja luontevia. Esityksen alussa Neiti Ida on ujo ja varautunut olento. Lasten läheisyydessä, kiinnostuneiden, ystävällisten katseiden alla hän rauhoittuu ja lopulta innostuu jakamaan lasten kanssa jopa kalleimmat aarteensa.

Neiti Ida haluaa lapset lähelleen ja yhdessä lasten kanssa hän tanssii ja soittaa, kunnes on taas aika jättää hyvästit arvokkaille uusille ystäville ja jatkaa matkaa kohti uusia seikkailuja.

Hanna Brotherus on koreografi, jonka useat teokset käsittelevät yhteiskunnallisten ilmiöiden heijastumista yksilön kokemusmaailmassa. Brotherusta inspiroivat ihmisten elämäntarinat ja subjektiivinen todellisuus, ja hän on työskennellyt ammattitanssijoiden ja –näyttelijöiden lisäksi mm. vanhusten, liikuntavammaisten lasten, kuntoutuvien narkomaanien, asunnottomien naisten ja turvapaikanhakijoiden kanssa.

Jonna Aaltonen on freelance-tanssitaiteilija, NLP Practitioner ja tanssi-liiketerapia-menetelmien ohjaaja. Jonna on työskennellyt monipuolisesti tanssin ja teatterin saralla: nykytanssiteoksissa, tanssiteatteri-, musikaali- ja oopperaproduktioissa. 25-vuotisen taiteilijauransa aikana hän on toiminut tanssijana jo yli kahdeksassakymmenessä teoksessa, yli viidenkymmenen eri koreografin kanssa. 

Tomi Paasonen|Satu Rekola: SATUBALETTI

1.12. klo 19.00 Kulttuuriareena 44

Liput 15,00€ +palvelumaksu   Osta lippu

Koreografia ja ohjaus Tomi Paasonen Tanssi Satu Rekola Tuotanto Zodiak – Uuden tanssin keskus, Tomi Paasonen ja Satu Rekola Residenssit Dock 11 (Berlin), ITAK (Kuopio) Tukijat Alfred Kordelinin Säätiö, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Taiteen edistämiskeskus

Olipa kerran satu, joka oli osittain tottakin. Satubaletti on omaelämänkerrallinen fantasia, joka on saanut muotonsa koreografi Tomi Paasosen ja tanssija Satu Rekolan keskusteluista, henkilökemioista ja yhteisestä luovuuden pallottelusta. Teos sekoittaa surutta esiintyjän identiteettikuvaa, omaelämäkerrallista kerrontaa ja koreografin fiktiivistä mielikuvitusta.

Lopputuloksena syntyy leikkisä, kevytmielinen ja hupsu esitys, jossa runsaasti substanssia. Teos on tanssittu monologi ja tanssien esitelty ansioluettelo, jonka puheen ja liikkeen vuorovaikutuksesta syntyvä dokumentaarinen muoto on riisuttu.

Satu hurmaa rennolla yleisökontaktillaan ja välittömällä huumorillaan käydessään läpi erinäisiä muistoja ja teemoja, joita liikkeet herättävät. Teos viittaa kokemuksiin jumppakärpäsenä aloitetusta voimisteluharrastuksesta työskentelyyn mm. Merce Cunninghamin, Ulla Koiviston, Simo Kellokummun, Harri Kuorelahden, Arja Raatikaisen, Ervi Sirénin ja Petri Kekonin töiden parissa. Osansa saa myös Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali. 

Millaisia tekijänoikeudellisia aiheita herää, kun kehomuistista temmattujen liikkeiden ja pohdintojen myötä piirtyvät esiin Suomen 2000-luvun nykytanssin keskeiset vaiheet? Voiko liikettä omistaa, ja mitä kehollisia, hengellisiä ja taidepoliittisia teemoja referenssit nostavat esille tanssijan mielessä? Mikä on tanssin olemus? Taiteen tekemisessä ei ole muita sääntöjä kuin ne jotka taiteilijat itse kokevat kiinnostaviksi, mutta mitä nämä metodit ja toimintaympäristöt kertovat arvoistamme? Miten luovuudesta muotoutuu konventioita, tapoja ja legendoja?

https://www.paasonen.com/Satu-Baletti-Satu-Fairytale-Ballet

Toistuvat yllätykset hiphopshow

pe 27.11. klo 19  Kulttuuriareena 44

vapaa pääsy,  Varaa paikka täältä!

Toistuvat Yllätykset on Suomen taianomaisin hiphopshow! Kaksi seremoniamestaria, kaksi DJ:tä, tuottajia, taiteilijoita sekä tanssijoita sisältävä crew räjähtää silmillesi kuin ilolintu kakusta! Räppiä, breikkiä, hassuja esiintymisasuja, vertauskuvallisia kaniineja suoraan hatusta! Mitä vaan voi tapahtua! Energinen, sympaattinen, sielukas, toistuva, yllättävä ja pakko kokea livenä!

Tapahtumassa myös näytösbattle: MDD VS Toistuvat Yllätykset. Tule paikalle todistamaan kuinka Suomalaisen breikin loistava tulevaisuus ja hämmentävä menneisyys kohtaavat missäpä muuallakaan kuin NYKYISYYDESSÄ!

Katja Lundén Company: FLAMENCOSAUNA

29. ja 30.11. klo 19.00 Kulttuuriareena 44

Liput 20,00€ +palvelumaksu   Osta lippu

Ohjaus Kari Heiskanen Koreografia Katja Lundén Musiikki Kimmo Pohjonen, Samuli Kosminen, Julio Iglesias, Kai Chydenius Esiintyjät Katja Lundén, Emilia Aho, Johanna Komppa, Laura Lahe, Laura Viding Valosuunnittelu  Teemu Nurmelin Pukusuunnittelu Erika Turunen Pukujen valmistus Ateljee Hurma/Johanna Vehmas, Ilkka Salakari, Taija Nummiaro Maskeerauksen suunnittelu Riikka-Marianna Vartiainen Tuotanto Katja Lundén Company

”Flamencosauna on tunnin mittainen maagisen hyvä teatteriesitys, jonka ei soisi koskaan päättyvän. Kuuden naisen läkähdyttävän intensiivinen esitys sykkii taitoa, iloa, yllätyksiä ja huumoria. Yleisö hurrasi esitykselle seisaallaan, eikä suotta. Sauna on täystyrmäys.” Matti Kuusela, Aamulehti

Teos tuo yhteen kahden eri kulttuurin peruskivet: tunteikkaan flamencon ja suomalaisen saunan. Se on rohkea hyppäys flamencoon usein liitetyn visuaalisen ja kulttuurisen kuorrutuksen taakse – tilaan, jossa ihmiset kohtaavat aidoimmillaan ja puhtaimmillaan. Flamencosauna on kuva tämän päivän suomalaisesta saunasta, joka on ikiaikainen, perisuomalainen elämän ja syntymän voimauttava kokemus sekä elävän äänekäs, moderni ja monikulttuurinen kohtauspaikka.

Katja Lundénia on luonnehdittu yhdeksi Suomen johtavista uuden flamencon taitajista ja hänen ryhmänsä on tullut tutuksi rajoja rikkovista teoksistaan. Katja Lundén Companyn teokset ovat uniikki sekoitus flamencoa, teatteria ja musiikki- ja tanssivaikutteita rockista afroon, ja niitä on esitetty loppuunmyydyille saleille myös kansainvälisillä tanssi- ja musiikkifestivaaleilla. i Valtonen, Teatteri & Tanssi

https://www.katjalunden.com/sauna/flamencosauna.html

Mareld photo Samuel Salminen

Fern Orchestra: MARELD

13.11. klo 19.00 ja 14.11. klo 15.00 Kulttuuriareena 44

Liput 20,00€ +palvelumaksu   Osta lippu

Konsepti Vespa Laine Lavalla Ilona Salonen ja Timo Tamminen Äänisuunnittelu ja sävellys Markus Heino Projisointi ja valosuunnittelu Vespa Laine ja Samuel Salminen Graafinen suunnittelu ja valokuvaus Samuel Salminen Tila, puvut ja ääninäyttelijät Fern Orchestra Levätutkija Conny Sjöqvist Tuotanto Fern Orchestra, Läntinen tanssin aluekeskus ja Turun Kaupunginteatteri Tukijat Läntinen tanssin aluekeskus, Turun Kaupunginteatteri, Niilo Helanderin Säätiö, Konstsamfundet, Taike, Svenska Kulturfonden ja Åbo Akademi

Jokaisella valolla on tarinansa.

Missään ei ole sellaista yhtä maailmaa, jonka voisimme kaikki kokea. Omat maailmamme maailmojen sisällä muuttuvat alati sen mukaan mitä niistä ajattelemme, miten niitä tulkitsemme ja miten niihin osallistumme. Esityksessä matkataan meren kerrosten läpi alkaen turvallisesta ihmisyydestä päättyen yksisoluisen organismin toiseuteen. Miltä yksisoluisuus tuntuu ja voiko lajikumppanien hehkun aistia? Esitys on hyökyvää kinestesiaa, mekaanista ärsytystä, valoteos, pimeysteos, ääniteos ja kuunnelma, merenalaisuutta ja poimuttuvaa aikaa. On siellä ihmisiäkin.

Maailma näyttäytyy meille oman mentaalisen rakenteemme kautta. Tiedon lisääntyminen muuttaa maailmankuvaa ja samalla asemamme orgaanisessa kokonaisuudessa selkiytyy. Tänään näyttääkin siltä, ettei ihmisen toiminta ympäristöään kohtaan ole ollut järkevää. Luonnon alistamisen tendenssi vaikuttaa vastuuttomalta ja seurausten siirtämiseltä tuleville sukupolville.

Fern Orchestra on monitaiteinen ja -tahoinen työryhmä, joka on tutkinut Plant Series -teoksissaan mm. fotosynteesiä, suljettua biosfääriä ja kasvien aisteja. Orkesterin instrumentteina toimivat kasvit ja mikro-organismit teosten ollessa esitystaidetta, nykytanssia, julkaisuja ja valo- ja äänitaidetta. Fern Orchestra etsii ekologisia tapoja toteuttaa esityksiä ja nostaa teoksillaan keskiöön luonnon, valon ja ihmisen suhteen. 

http://www.fernorchestra.com/fi/mareld.php

ELO FORUM - tanssin ilta

17.10. klo 18 Kuopion Musiikkikeskus, konserttisali

Ohjelmassa Suomen kansallisbaletin nuorisoryhmä, Minna Tervamäki, MDD, Blind Gut Company, Oskari Kymäläinen, Kuopion konservatorio, Kuopion taideopisto ja Kuopion tanssistudio

Illan juontajat Kirsi Soininen ja Riku Lehtopolku

pakolliset paikkaliput 1.10 alkaen Musiikkikeskuksen lippukassal

Illassa mukana Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Raekallio Corp.: MUISTIKUVIA

13. & 14.10. klo 19 Kulttuuriareena 44                                     

liput 20 € + palvelumaksu

Valtteri Raekallion teos Muistikuvia (2019) on sukupolvien läpi katsova esitys, joka tarkastelee ihmistä, sinua tai ainakin minua kysyen: Missä kulkevat muistojen, fiktion ja narraation rajat?

Muistikuvia – Recollections on autofiktiivinen esityshybridi, jossa lapsuus, kuviteltu yhteinen historia, toteutumattomat tulevaisuudet ja oman kuolevaisuuden kohtaaminen muodostavat kehyksen kolmen taiteilijan vuoropuhelulle.

Esitys venyttää totuuden rajoja luoden fragmentaarisen maailman tiedostamattomasta; muistomme ovat valheellisia ja tulkinnanvaraisia, ja rakennamme identiteettimme aina niistä luomiemme narratiivien pohjalta.

Raekallio Corp. on Suomi-palkinnon vuonna 2019 saanut helsinkiläinen nykytanssiryhmä, joka on tullut tunnetuksi läheisestä yhteistyöstään kotimaisten kirjailijoiden kanssa. Vuonna 2013 perustettu ryhmä tuottaa suurimittakaavaisia immersiivisiä ja paikkasidonnaisia esityksiä, vierailuesityksiksi soveltuvia vahvoja ja omaäänisiä näyttämöteoksia sekä eri taiteenaloja yhdistäviä elokuvaprojekteja.

Ryhmän teoksia on valittu mm. osaksi Aerowaves-verkostoa ja ICE HOT -katselmusta sekä esitetty laajasti kotimaassa ja festivaaleilla eri puolilla Eurooppaa ja Aasiaa. Ryhmää tukevat Taike, Koneen säätiö ja Helsingin kaupunki.

Taiteellinen suunnittelu ja toteutus: Valtteri Raekallio
Musiikki: Meriheini Luoto (viulu, avainviulu, laulu, elektroniikka)
Tanssi: Annamari Keskinen & Valtteri Raekallio, avustaja Hugo Raekallio (8v)

Tuotanto: Raekallio Corp. Zodiak – Uuden tanssin keskus

Kantaesitys 7.5. 2019 Zodiak stage

https://www.raekallio.fi/

 

Satu Tuomisto Projekti: Kilpatanssi Remix

15. & 16.10. klo 19 Kulttuuriareena 44         

liput 20 € + palvelumaksu

Satu Tuomisto Projekti on koreografi Satu Tuomiston luotsaama, kehollista taidetta tuottava kollektiivi, joka koostuu tanssijoista ja muiden alojen taiteilijoista. Kaikilla heillä on intohimo kehollisuuteen ja tanssin loputtomaan potentiaaliin.

Kilpatanssi Remix riepottelee kilpatanssia. Teoksessa tälle tanssille tyypilliset kuviot ja liikkeet on miksattu uudelleen tiheytyväksi rinnakkaisversioksi. Teos käyttää kilpatanssia arvaamattomalla tavalla ravistellen sen normeja.

Teos kuorii vähitellen kilpatanssista pois ulkoiset tekijät; harjoitellut ilmeet, kimalluksen ja irtoripset. Jäljelle jää liike, tunne, yhteys ja merkitys. Teos riisuu näkyviin tanssijoiden kehollisen taidon paljastaen samalla ihmisyyden ja haavoittuvuuden.

Teos koostuu kolmesta kohtauksesta. Ensimmäinen tuo lavalle 11-kertaisen latinalaistanssien ammattilaisten suomenmestaruusparin. Toinen kyseenalaistaa perinteiset paritanssiroolit ja riisuu kilpatanssista pois kaiken ylimääräisen; jäljelle jää vain liike. Kolmas kohtaus tutkii, mihin säntillisesti treenattu kilpatanssijan keho yltää kun sen päästää irti.

Kohtaus 1       

Tanssi Disa Kortelainen ja Markku Hyvärinen

Kohtaus 2

Ohjaus ja koreografia Satu Tuomisto Tanssi ja koreografia Sanna Hento, Tiina Toyoki, Emil Kontinen Valosuunnittelu Mia Kivinen

Kohtaus 3

Ohjaus ja koreografia Satu Tuomisto Tanssi ja koreografia Sanna Hento Laulu       Petra Poutanen-Hurme Valosuunnittelu Mia Kivinen

Kesto: 90min, ei väliaikaa

Kantaesitys     29.2.2020 Stoa

Teosta tukee   Taiteen edistämiskeskus, Helsingin kaupunki

Tuotanto         Satu Tuomisto Projekti / Täysillä ry, Tanssibuumi Oy

www.satutuomisto.com