12.–16.6.2020

STOPP kurssipaketti 14-17v NYKY/JAZZ

Yhteistyössä Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n kanssa

Tervetuloa STOPP-kurssille Kuopioon!

Paikka: Taidelukio Lumit, liikuntasali
Opettajat: Riikka Korpi (Jazz) & Katri Soini (nykytanssi ja esitysworkshop)
Hinta: 210,00 € (jäsen) / 240,00 € (ei jäsen)

Jäsenhinta STOPP:n jäsenkoulujen oppilaille. Tanssikoulu kysytään ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssihintaan sisältyy:
12.–15.6. kolme oppituntia/päivä, lounas
13.6. pääsylippu GN I MC:n esitykseen klo 21.00 kaupunginteatterille
16.6. esitysharjoitus, lounas, esiintyminen

Tulostettava kurssiesite, klikkaa tästä.

Majoitus- ja päivällispaketit eivät sisälly kurssihintaan, ne ovat tilattavissa erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Varaathan majoituspaikan ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

12.6.2020
16.6.2020

Katri Soini

Katri Soini (s.1965) on freelance-tanssija ja tanssinopettaja. Tanssitaiteen maisteriksi (Teak 1988) valmistuttuaan hän on työskennellyt yli 30 vuoden ajan useiden eri koreografien kanssa, esiintyen laajalti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Katri on opettanut nykytanssia alan oppilaitoksissa, festivaaleilla, tanssiryhmissä ja yksityiskouluissa. Hänelle on myönnetty 5-vuotinen taiteilija-apuraha neljästi, joista viimeisimpään (2019-2023) kuuluu taiteilijaprofessorin arvonimi.

Katri Soini

Riikka Korpi  

Riikka on tamperelainen tanssinopettaja ja koreografi. Hän toimii apulaisrehtorina Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteffillä, jossa on opettanut vuodesta 1992 lähtien. Koreografina Riikka työskentelee teatterin ja television puolella. Jazztunneilla opetuksen kulmakivinä ovat Mattox ja Luigi tekniikat, sekä innostava ja itsensä haastamiseen kannustava ilmapiiri.

Riikka Korpi

Kurssin sisältö

Jazz: Monipuolinen ja vauhdikas jazztunti, jossa syvennetään teknistä ja tyylillistä osaamista, sekä haastetaan itsensä vaihtelevissa, rytmikkäissä ja liikkuvissa sarjoissa. Tunnin lopussa muodostetaan opitusta liikemateriaalista pienimuotoisia tansseja. Tunti perustuu Mattox ja Luigi tekniikoihin.

Nykytanssi  & esitysworkshop: Tunneilla jäsennetään ja tanssitetaan liikettä ihmisen rakenteesta käsin, kehon valmista järjestystä ymmärtäen. Työskentelyssä kirkastetaan ja syvennetään liikkeen artikulaatiota, suuntia ja tilallisuutta. Kehon tunnistamiseen ja tiedostamiseen perustuvan kokemuksen kautta mahdollistetaan sekä itsestä lähtevän että annetun liikkeen todentumista.

Sijainnit
 

Hermannin Salit, Hermanninaukio 3

Festaripassi

Kurssilaiset saavat festaripassin, jolla voi ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen ja Kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja). Voit noutaa festaripassin Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 10.–16.6. klo 10–18. Festival Shop & Infosta löydät myös festaripaidat ym. tuotteet.