12.–16.6.2020

STOPP kurssipaketti 14-17v NYKY/BAL

Yhteistyössä Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n kanssa

Tervetuloa STOPP-kurssille Kuopioon!

Paikka: Hermannin Salit 2.krs / 3.krs, Kuopion Tanssistudio
Opettajat: Virve Olsson (baletti) & Heidi Naakka (nykytanssi ja esitysworkshop)
Hinta: 210,00 € (jäsen) / 240,00 € (ei jäsen)

Jäsenhinta STOPP:n jäsenkoulujen oppilaille. Tanssikoulu kysytään ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssihintaan sisältyy:
12.–15.6. kolme oppituntia/päivä, lounas
13.6. pääsylippu GN I MC:n esitykseen klo 21.00 kaupunginteatterille
16.6. esitysharjoitus, lounas, esiintyminen

Tulostettava kurssiesite, klikkaa tästä.

Majoitus- ja päivällispaketit eivät sisälly kurssihintaan, ne ovat tilattavissa erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Varaathan majoituspaikan ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

12.6.2020
16.6.2020

Virve Olsson

Virve on valmistunut Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta 1986. Sen jälkeen hän työskenteli Suomen Kansallisbaletissa 1986-2012, jossa hän on tanssinut kaikissa keskeisissä teoksissa sekä solisti- että kuorotehtävissä. Hän on valmistunut Hämeenlinnan ammattikorkeakoulun opettajankoulutuksesta ammatilliseksi opettajaksi.

 

 

Heidi Naakka

Helsingin kaupunginteatterin tanssija Heidi Naakka valmistui tanssinopettajaksi Turun amk:n Taideakatemiasta keväällä 2001 ja tanssijaksi Tukholman Tanssikorkeakoulusta keväällä 2002. Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli freelancer-tanssijana, kunnes hänet kiinnitettiin Helsingin kaupunginteatterin tanssiryhmään, Helsinki Dance Companyyn syksyllä 2006. Heidi on tanssinut uransa aikana lukuisten tunnettujen suomalaisten ja ulkomaisten koreografien töissä. Hänet on nähty mm. Kirsi Törmin, Alpo Aaltokosken, Reijo Kelan, Kenneth Kvarnströmin, Eeva Muilun, Linda Kapatanean ja Josef Frucekin sekä viime vuosina erityisesti Jyrki Karttusen teoksissa. Tanssijan työnsä rinnalla Heidi on tehnyt töitä myös koreografina ja opetusvierailujen muodossa tanssinopettajana. Hän on kehon palautumista edistävän ja syväjännityksiä kehossa vapauttavan TRE-menetelmän sertifioitu ohjaaja.

 

Heidi Naakka

Kurssin sisältö

Nykytanssi & esitysworkshop: Nykytanssitunneilla perehdytään tekniikkaan keskilattialla ja salin poikki tehtävien harjoitteiden ja liikesommitelmien kautta. Pyrkimyksenä on saavuttaa tanssin tila, lisätä ja syventää niin tanssiteknistä osaamista kuin käsitystä omasta tanssijuudesta. Tunneilla etsitään myös omaa persoonallista tapaa liikkua ja tanssia, jokaisen henkilökohtaisista lähtökohdista käsin. Kaikki harjoitteet ovat aina myös esiintyjyyden tutkimista. Heittäytymisen myötä pyrkimyksenä on onnistua yllättämään itsensä ja tietenkin nauttia tanssimisesta! Esitysworkshop-tuntien aikana rakennetaan yhdessä oppilaiden kanssa pienimuotoinen esitys opettajan antaman liikemateriaalin ja liikekompositioon perustuvien tehtävien pohjalta.

Sijainnit
 

Taidelukio Lumit, Minna Canthinkatu 46

Festaripassi

Kurssilaiset saavat festaripassin, jolla voit ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen ja Kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja). Voit noutaa festaripassin Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 10.–16.6. klo 10–18. Festival Shop & Infosta löydät myös festaripaidat ym. tuotteet.