14.–18.6.2019

STOPP kurssipaketti 13–15v

Yhteistyössä Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n kanssa

Tervetuloa STOPP-kurssille Kuopioon!

Ilmoittautuminen: 1.2.2019 klo 10.00 alkaen
Paikka: Hermannin Salit 2.krs
Opettajat: Heidi Naakka (nykytanssi) & Riikka Korpi (jazz & esitysworkshop)
Hinta: 210,00 € (jäsen) / 240,00 € (ei jäsen)

Jäsenhinta STOPP:n jäsenkoulujen oppilaille. Tanssikoulu kysytään ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssihintaan sisältyy:
14.–17.6. 3*75min. opetusta/päivä, lounas
17.6. pääsylippu Dresden Frankfurt Dance Companyn esitykseen klo 18.00
18.6. esitysharjoitus, lounas, esiintyminen Elo-Forum -ohjelmassa klo 13.00 Musiikkikeskuksella

Tulostettava kurssiohjelma:

STOPP kurssiohjelma

14.6.2019
18.6.2019

Heidi Naakka

Heidi valmistui tanssinopettajaksi Turun Amk:n Taideakatemiasta keväällä 2001 ja tanssijaksi Tukholman Tanssikorkeakoulusta keväällä 2002. Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli freelancer-tanssijana, kunnes hänet kiinnitettiin Helsingin kaupunginteatterin tanssiryhmään, Helsinki Dance Companyyn, syksyllä 2006. Heidi on tanssinut lukuisten tunnettujen suomalaisten ja ulkomaisten koreografien teoksissa viimeisen viidentoista vuoden aikana. Hänet on nähty mm. Kirsi Törmin, Alpo Aaltokosken, Reijo Kelan, Kenneth Kvarnströmin, Eeva Muilun, Linda Kapatanean ja Josef Frucekin sekä viime vuosina erityisesti Jyrki Karttusen teoksissa. Heidi on tehnyt tanssijantyönsä rinnalla myös koreografioita ja opetusvierailuja tanssinopettajana.

Heidi on myös kehon palautumista edistävän ja syväjännityksiä kehossa vapauttavan TRE-menetelmän sertifioitu ohjaaja.

Heidi Naakka

Riikka Korpi  

Riikka on tamperelainen tanssinopettaja ja koreografi. Hän toimii apulaisrehtorina Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteffillä, jossa on opettanut vuodesta 1992 lähtien. Tärkeimmät opettajat hänelle itselleen ovat olleet mm. Birgitta Kiviniemi-Cheremeteff ja Matt Mattox, joiden opit ja tyyli muodostavat kulmakiven hänen omaan tapaansa työskennellä niin opettajana kuin koreografina. Teatterin lisäksi Riikka toimii koreografina Yle TV2 draamasarjassa Uusi Päivä.

Riikka Korpi

Kurssin sisältö

Jazz / Riikka Korpi: Tunnilla syvennetään jo aiemmin opittuja jazzin perustaitoja, sekä haetaan lajille ominaista tyyliä. Voimaa, notkeutta ja koordinaatiokykyä harjoittavat keskilattiasarjat luovat pohjan liikkuville sarjoille salin poikki joissa hypyt, potkut ja piruetit takaavat vauhdin ja tanssin ilon. Tunti perustuu Mattox ja Luigi tekniikoihin.

Esitysworkshop / Riikka Korpi: Jazztunnilla opittu liikemateriaali antaa pohjan tanssinumerolle, jossa oppilaat pääsevät esittämään sekä teknistä osaamistaan, että ilmaisullisia taitojaan.

Nykytanssi / Heidi Naakka: Tunneilla perehdytään nykytanssin tekniikkaan erilaisten liikekombinaatioiden ja improvisatoristen tehtävien kautta. Tarkoitus on tehtäviin heittäytymällä löytää niin uusia liikeilmaisun muotoja, kuin yllättyä kaikesta kehossa jo olevasta tiedosta ja taidosta .Samalla etsitään omaa persoonallista tapaa tanssia. Jokainen harjoite on aina myös esiintyjyyden tutkimista.

Sijainnit
 

Hermannin Salit, Hermanninaukio 3

Majoitus- ja päivällispaketit

Majoitus- ja päivällispaketit eivät sisälly kurssihintaan, ne ovat tilattavissa erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Varaathan majoituspaikan ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

Luokkahuonemajoitus ajalle 13.–18.6. 100,00 € (sis. aamiainen)  LOPPUUNVARATTU!
Päivällispaketti ajalle 14.–17.6. 40,00 €

Luokkahuonemajoitus järjestetään Kuopion Klassillisella lukiolla (os. Opistotie 1). Patjapaikka, otathan oman peiton, tyynyn sekä liinavaatteet/makuupussin mukaan. Majoitukseen sisältyy aamiainen sekä ympärivuorokautinen valvonta. Päivällinen ravintola Bowl D1nerissä klo 16.30–18.00 (Viihdekeskus IsoCee, os. Ajurinkatu 16). Ilmoitathan etukäteen mahdollisesta erikoisruokavaliosta tai allergiasta, joko ilmoittautumisen yhteydessä tai sähköpostitse sales@kuopiodancefestival.fi.

Festaripassi

Jokainen kurssilainen saa festaripassin. Passilla voit ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen ja Kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja). Voit noutaa festaripassin Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 12.–18.6. klo 10–18. Festival Shop & Infosta löydät myös festaripaidat ym. tuotteet.