12.–16.6.2020

STOPP-kurssipaketti 10–13v

Yhteistyössä Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n kanssa

Tervetuloa STOPP-kurssille Kuopioon!

Paikka: Hermannin Salit 2.krs
Opettajat: Riikka Korpi (Jazz) & Iekku Reinikainen (nykytanssi ja esitysworkshop)
Hinta: 180,00 € (jäsen) / 200,00 € (ei jäsen)

Jäsenhinta STOPP:n jäsenkoulujen oppilaille. Tanssikoulu kysytään ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssihintaan sisältyy:
12.–15.6. kolme oppituntia/päivä, lounas
16.6. esitysharjoitus, lounas, esiintyminen

Tulostettava kurssiesite, klikkaa tästä.

Majoitus- ja päivällispaketit eivät sisälly kurssihintaan, ne ovat tilattavissa erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Varaathan majoituspaikan ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

12.6.2020
16.6.2020

Iekku Reinikainen

Iekku on kuopiolainen tanssinopettaja, joka on valmistunut tanssinopettajaksi Pohjois-Savon ammattikorkeakoulusta 2002. Hän työskentelee pääasiassa nykytanssin parissa, auttaen eri ikäisiä ihmisiä löytämään yhteyden omaan kehoon ja sen liikkuvaan kapasiteettiin.

Iekku Reinikainen

Riikka Korpi  

Riikka on tamperelainen tanssinopettaja ja koreografi. Hän toimii apulaisrehtorina Tampereen Balettiopisto Birgitta Kiviniemi-Cheremeteffillä, jossa on opettanut vuodesta 1992 lähtien. Koreografina Riikka työskentelee teatterin ja television puolella. Jazztunneilla opetuksen kulmakivinä ovat Mattox ja Luigi tekniikat, sekä innostava ja itsensä haastamiseen kannustava ilmapiiri.

Riikka Korpi

Kurssin sisältö

Nykytanssi & esitysworkshop: Keskitytään liikkumaan rohkeasti, ennakkoluulottomasti ja itseään haastaen. Tunnit koostuvat improvisaatiosta sekä valmiin materiaalin työstämisestä yksin ja yhdessä, pääpaino kehon kokonaisvaltaisessa käytössä.

Jazz: Iloinen, hauska ja sopivan haastava tunti, jossa oppilailla on mahdollisuus laajentaa, ylläpitää ja kasvattaa osaamistaan jazztanssissa. Rytmiikkaa, nopeutta, koordinaatiokykyä ja lajille ominaista tyyliä harjoitetaan sekä keskilattia että salin poikki liikkuvilla sarjoilla. Opitusta liikemateriaalista muodostetaan tunnin lopussa pieniä tansseja, joissa pääsee haastamaan itsensä kannustavassa ilmapiirissä. Tunti perustuu Mattox ja Luigi tekniikoihin.

Sijainnit
 

Hermannin Salit, Hermanninaukio 3

Festaripassi

Kurssilaiset saavat festaripassin, jolla voi ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen ja Kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja). Voit noutaa festaripassin Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 10.–16.6. klo 10–18. Festival Shop & Infosta löydät myös festaripaidat ym. tuotteet.