14.–18.6.2019

STOPP-kurssipaketti 10–12v

Yhteistyössä Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n kanssa

Tervetuloa STOPP-kurssille Kuopioon!

Ilmoittautuminen: 1.2.2019 klo 10.00 alkaen
Opettaja: Anna Kiuru-Koski
Paikka: Hermannin Salit 2.krs
Hinta: 190,00 € (jäsen) / 220,00 € (ei jäsen)

Jäsenhinta STOPP:n jäsenkoulujen oppilaille. Tanssikoulu kysytään ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssihintaan sisältyy:
14.–17.6. 2*60min. + 1 *45min. opetusta/päivä, lounas
17.6. pääsylippu Dresden Frankfurt Dance Companyn esitykseen klo 18.00
18.6. esitysharjoitus, lounas, esiintyminen Elo-Forum -ohjelmassa klo 13.00 Musiikkikeskuksella


Tulostettava kurssiohjelma:

STOPP kurssiohjelma

14.6.2019
18.6.2019

Anna Kiuru-Koski

Anna on joensuulainen tanssinopettaja, joka on opettanut tanssia Pohjois-Karjalassa yli kymmenen vuoden ajan lapsista aikuisiin. Anna on valmistunut tanssinopettajaksi Savonia ammattikorkeakoulusta vuonna 2013 ja opettaa tällä hetkellä hip hoppia, showtanssia ja nykytanssia. Opettajana Anna on innostava, kannustava ja rohkaiseva. Jokainen voi tulla tanssitunnille sellaisena kuin on. Anna toivoo voivansa tukea oppilaitaan löytämään itselleen ominaisen ja mukavan tavan liikkua ja ilmaista itseään.

Anna Kiuru-Koski

Kurssin sisältö

Jazztunneilla nautitaan liikkeestä ja rytmeistä ja pidetään hauskaa. Tunnit sisältävät alkulämmittelyn, teknisiä harjoitteita ja salin poikki liikkuvia harjoituksia sekä loppusarjan tekoa. 

Nykytanssitunneilla tutkitaan liikettä eri muodoissa ja tasoissa, leikitellään sen parissa ja opetellaan läsnäoloa. Tunnit sisältävät alkulämmittelyn, liikelaadullisia harjoitteita välillä yksin ja välillä parin kanssa tehden ja tutkien. Lopuksi tunnin teemoja kootaan yhteen improvisaation tai loppusarjan muotoon. 

Sijainnit
 

Hermannin Salit, Hermanninaukio 3

Majoitus- ja päivällispaketit

Majoitus- ja päivällispaketit eivät sisälly kurssihintaan, ne ovat tilattavissa erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Varaathan majoituspaikan ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

Luokkahuonemajoitus ajalle 13.–18.6. 100,00 € (sis. aamiainen)  LOPPUUNVARATTU!
Päivällispaketti ajalle 14.–17.6. 40,00 €

Luokkahuonemajoitus järjestetään Kuopion Klassillisella lukiolla (os. Opistotie 1). Patjapaikka, otathan oman peiton, tyynyn sekä liinavaatteet/makuupussin mukaan. Majoitukseen sisältyy aamiainen sekä ympärivuorokautinen valvonta. Päivällinen ravintola Bowl D1nerissä klo 16.30–18.00 (Viihdekeskus IsoCee, os. Ajurinkatu 16). Ilmoitathan etukäteen mahdollisesta erikoisruokavaliosta tai allergiasta, joko ilmoittautumisen yhteydessä tai sähköpostitse sales@kuopiodancefestival.fi.

Festaripassi

Jokainen kurssilainen saa festaripassin. Passilla voit ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen ja Kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja). Voit noutaa festaripassin Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 12.–18.6. klo 10–18. Festival Shop & Infosta löydät myös festaripaidat ym. tuotteet.