19. STOPP C kurssipaketti 14-17v

17.-21.6.2022

19. STOPP C kurssipaketti 14-17v

Yhteistyössä Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n kanssa

Tervetuloa STOPP-kurssille Kuopioon!

Paikka: Taidelukio Lumit, liikuntasali
Opettajat: Kaisa Torkkel (nykytanssi ja esitysworkshop) ja Katja Korpi (jazz)
Hinta: 250,00 €/220,00 € (STOPP:n jäsenkoulujen oppilaille) sis. 3*90min opetusta, lounas, pääsylippu                     

21.6. esitysharjoitus ja klo 13 esiintyminen Musiikkikeskuksen Valohallissa


Jazztanssitunneilla nautitaan energisestä, venyvästä ja aksentoidusta liikkeestä, rytmeillä leikittelystä, liikkeeseen heittäytymisestä ja svengistä. Tanssitunneilla tehdään tanssitekniikkaharjoitteita, joissa keskitytään jazztanssille tyypillisiin liikelaatuihin, aksentteihin, koordinaatioon ja rytmeihin. Keskilattiasarjat, isolaatiosarjat ja tilan poikki liikkuvat sarjat kehittävät voimaa, nopeutta, näppäryyttä, koordinaatiota ja lajille ominaista tyyliä. Omaa ilmaisua ja tanssillisuutta haetaan heittäytymällä musiikkiin, improvisaatio- ja tanssisarjoihin.

Lisätietoa STOPP-kurssipaketista TÄSTÄ

Majoitus- ja päivällispaketit eivät sisälly kurssihintaan, ne ovat ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä 15.3. alkaen. Ostathan majoituspaikan riittävän ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

17.6.2022
21.6.2022

Kaisa Torkkel

Tanssija, näyttelijä, tanssinopettaja, koreografi. (S. 1963). Kaisa on maamme inspiroivimpia pedagogeja. Hänen lähtökohtansa on jokaisen oppilaan oma keho, mielentila ja tietämys. Millä tahansa tasolla Kaisa ottaa oppilaansa intensiiviseen otteeseensa haastaen, raviten ja rakastaen. Antaudu ja näe! Koe ja elä juuri tässä hetkessä. Kaikki lähtee sisimmästä ja tunteesta. Tunneilla myös silitellään tarpeen vaatiessa. Kaisa on vaikuttanut tanssin kentällä vuodesta 1982 ja toiminut tanssinopettajana yli 4 vuosikymmenen ajan alan oppilaitoksissa, yksityisissä kouluissa ja festivaaleilla. HDCn aamutuntien ohjaajana 1990-luvulta saakka ja Helsingin Kaupunginteatteri v. 2007-edelleen (näyttelijä/tanssija)

 

 

 

Katja Korpi

Opettajana Katja on kannustava. Hän innostuu helposti ja tykkää tekemisen meiningistä. Hänen tunneillaan keskitytään heittäytymiseen ja itsensä haastamiseen rennolla ja hyväksyvällä otteella. Katja on Etelä-Pohjanmaalta kotoisin, nykyisin turkulainen. Katja toimii tanssin lehtorina Turun AMK:n Taideakatemiassa ja opettaa tanssinopettajaopiskelijoita. Tanssialan työt tanssinopettajana, tanssijana ja koreografina ovat kuljettaneet häntä ympäri Suomen ja ulkomailla piipahtaen. Katja on opiskellut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa, tanssinopettajaksi Turun AMK:n Taideakatemiassa ja tanssin opintoja Balettakademien Tukholmassa.

Sijainnit
 

Taidelukio Lumit, liikuntasali, Minna Canthin katu 46, 70100 Kuopio, käynti sisäpihan puolelta