18. STOPP B kurssipaketti 13-15v

17.-21.6.2022

18. STOPP B kurssipaketti 13-15v

Yhteistyössä Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n kanssa

Tervetuloa STOPP-kurssille Kuopioon!

Paikka: Hermannin Salit
Opettajat: Virve Olsson (baletti) & Heidi Naakka (nykytanssi ja esitysworkshop)
Hinta: Hinta: 250,00 €/220,00 € (STOPP:n jäsenkoulujen oppilaille)

sis. 2*90min ja 1*75min opetusta, lounas, pääsylippu                 

21.6. esitysharjoitus ja klo 13 esiintyminen Musiikkikeskuksen Valohallissa

Nykytanssi /Heidi Naakka: Tunneilla perehdytään nykytanssin tekniikkaan erilaisten liikekombinaatioiden ja improvisatoristen tehtävien kautta. Tarkoitus on tehtäviin heittäytymällä löytää niin uusia liikeilmaisun muotoja, kuin yllättyä kaikesta kehossa jo olevasta tiedosta ja taidosta. Samalla etsitään omaa persoonallista tapaa tanssia. Jokainen harjoite on aina myös esiintyjyyden tutkimista.

Nykytanssi & esitysworkshop: Nykytanssitunneilla perehdytään tekniikkaan keskilattialla ja salin poikki tehtävien harjoitteiden ja liikesommitelmien kautta. Pyrkimyksenä on saavuttaa tanssin tila, lisätä ja syventää niin tanssiteknistä osaamista kuin käsitystä omasta tanssijuudesta. Tunneilla etsitään myös omaa persoonallista tapaa liikkua ja tanssia, jokaisen henkilökohtaisista lähtökohdista käsin. Heittäytymisen myötä pyrkimyksenä on onnistua yllättämään itsensä ja tietenkin nauttia tanssimisesta! Esitysworkshop-tuntien aikana rakennetaan yhdessä oppilaiden kanssa pienimuotoinen esitys opettajan antaman liikemateriaalin ja liikekompositioon perustuvien tehtävien pohjalta.

Lisätietoa STOPP-kurssipaketista TÄSTÄ

Majoitus- ja päivällispaketit eivät sisälly kurssihintaan, ne ovat ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä 15.3. alkaen. Ostathan majoituspaikan riittävän ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

17.6.2022
21.6.2022

Virve Olsson

Virve on valmistunut Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta 1986. Sen jälkeen hän työskenteli Suomen Kansallisbaletissa 1986-2012, jossa hän on tanssinut kaikissa keskeisissä teoksissa sekä solisti- että kuorotehtävissä. Hän on valmistunut Hämeenlinnan ammattikorkeakoulun opettajankoulutuksesta ammatilliseksi opettajaksi.

 

 

Heidi Naakka

Helsingin kaupunginteatterin tanssija Heidi Naakka valmistui tanssinopettajaksi Turun amk:n Taideakatemiasta keväällä 2001 ja tanssijaksi Tukholman Tanssikorkeakoulusta keväällä 2002. Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli freelancer-tanssijana, kunnes hänet kiinnitettiin Helsingin kaupunginteatterin tanssiryhmään, Helsinki Dance Companyyn syksyllä 2006. Heidi on tanssinut uransa aikana lukuisten tunnettujen suomalaisten ja ulkomaisten koreografien töissä. Hänet on nähty mm. Kirsi Törmin, Alpo Aaltokosken, Reijo Kelan, Kenneth Kvarnströmin, Eeva Muilun, Linda Kapatanean ja Josef Frucekin sekä viime vuosina erityisesti Jyrki Karttusen teoksissa. Tanssijan työnsä rinnalla Heidi on tehnyt töitä myös koreografina ja opetusvierailujen muodossa tanssinopettajana. Hän on kehon palautumista edistävän ja syväjännityksiä kehossa vapauttavan TRE-menetelmän sertifioitu ohjaaja.

 

Heidi Naakka

Sijainnit
 

Hermannin salit, Hermanninaukio 3, 70100 Kuopio