17. STOPP A kurssipaketti 10–13v

17.-21.6.2022

17. STOPP A kurssipaketti 10–13v

Yhteistyössä Suomen tanssioppilaitosten liitto STOPP ry:n kanssa

Tervetuloa STOPP-kurssille Kuopioon!

Paikka: Hermannin Salit 2.krs
Opettajat: Katja Korpi (jazz), Emilia Savolainen (nykytanssi ja esitysworkshop)
Hinta: Hinta: 220,00e/190,00 € (STOPP:n jäsenkoulujen oppilaille) 

17.–21.6. sis. 2*60min ja 1*45min opetusta, lounas, pääsylippu                                                          

21.6. esitysharjoitus ja klo 13 esiintyminen Musiikkikeskuksen Valohallissa

Jazztunneilla nautitaan jazztanssin iloisesta ja vauhdikkaasta maailmasta, liikkeestä ja rytmeistä. Tanssitunnit sisältävät keskilattialla ja tilan poikki liikkuvia sarjoja, lyhyitä liikekokeiluja ja tuntitanssin. Tanssisarjat kehittävät koordinaatiota, notkeutta, voimaa, ketteryyttä ja rytmitajua.

Nykytanssitunneilla tutkitaan liikettä eri muodoissa ja tasoissa, leikitellään sen parissa ja harjoitellaan läsnäoloa. Tunnit sisältävät alkulämmittelyn, liikelaadullisia ja tanssiteknisiä harjoitteita yksin, parin ja ryhmän kanssa tehden sekä tutkien. Lisäksi tunnin teemoja kootaan yhteen improvisaation tai loppusarjan muotoon.

Lisätietoa STOPP-kurssipaketista TÄSTÄ

Majoitus- ja päivällispaketit eivät sisälly kurssihintaan, ne ovat ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä 15.3. alkaen. Ostathan majoituspaikan riittävän ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

17.6.2022
21.6.2022

Katja Korpi

Opettajana Katja on kannustava, hän innostuu helposti ja tykkää tekemisen meiningistä. Hänen tunneillaan keskitytään heittäytymiseen ja itsensä haastamiseen rennolla ja hyväksyvällä otteella. Katja toimii tanssin lehtorina Turun AMK:n Taideakatemiassa ja opettaa tanssinopettajaopiskelijoita. Katja on opiskellut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa, tanssinopettajaksi Turun AMK:n Taideakatemiassa ja tanssin opintoja Balettakademien Tukholmassa.

Emilia Savolainen

Emilia Savolainen on tanssinopettaja (amk) ja hän valmistuu loppuvuodesta 2022 myös luokanopettajaksi. Emilia on opettanut tanssia kaiken ikäisille 2- vuotiaista aikuisiin, pääasiassa nykytanssia ja lastentanssia. Hän on itse tanssinut aivan lapsesta saakka useita tanssilajeja, mutta nykytanssi on ominta alaansa. Lasten ja nuorten kanssa työskentely on lähinnä Emilian sydäntä ja hänestä on ihana päästä yhdessä tanssin pyörteisiin ja luomaan yhteistä tanssimuistoja!

Sijainnit
 

Hermannin Salit, Hermanninaukio 3