Kuopio Tanssii ja Soi

Seminaarit 2020

Minna Canth -foorumi 12.6.2020

Seitsemännen Minna Canth -foorumin teemana on oppivan työpaikan johtaminen.

Minna Canth -foorumi kutsuu jälleen johtajia ja esimiehiä ympäri maata verkostoitumaan ja keskustelemaan. Tämän vuoden teeman mukaisesti keskustellaan oppimisesta, miten työpaikalle luodaan oppimista edistävä kulttuuri ja miten johtaja voi omalla esimerkillään ja toiminnallaan tähän vaikuttaa. Mukana myös Learn@work-hanke (ESR 2018-2020).

Tänä päivänä työssä tarvitaan jatkuvasti uutta tietoa, sen soveltamista ja palautteen myötä tapahtuvaa toiminnan kehittämistä. Työ on ongelmanratkaisua, kokeilemista ja oppimista. Toistettavuus on vaihtunut reaaliaikaiseen oppimiseen. Organisaatioiden toiminnan tehokkuus ja kilpailukyky riippuu niiden nopeudesta reagoida muutoksiin ja kehittää toimintaansa.

Seitsemäs Minna Canth -foorumi järjestetään Kuopion keskustassa, Original Sokos Hotel Puijonsarven juhlasalissa Puikkarissa, perjantaina 12.6. klo 9–15. 

Ohjelma: 

KOMPLEKSINEN YMPÄRISTÖ EDELLYTTÄÄÄ KAKSIKÄTISYYTTÄ
– BBA, KTM Sami Paju, Filosofian Akatemia

METAOSAAMINEN KASVAA KOMPETENSSIN RAKOSISTA
– Työelämäprofessori Risto Sarvas, Aalto-yliopisto

JOHTAJAN ROOLI OPPIVAN TYÖPAIKAN LUOMISESSA
– Professori Anu Puusa, Itä-Suomen yliopisto

KETTERÄ OPPIMINEN, MITEN ME ONNISTUIMME SIINÄ?
– Oppimisagenttien fasilitoitu esitys

LIPUNMYYNTI
Super early bird 139 € 28.2. asti. Normaalihinta 179 €. Lippuihin lisätään arvolisävero 24%. Ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisuus varata lippu 12.6. Kuopio Tanssii ja Soi Genelec-Gaalaan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.snellmankesayliopisto.fi/mcf

Yhteistyökumppanit:
Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kaupunki, K-Market Neulamuikku, Kuopio Tanssii ja Soi, Paju Consulting, Pohjois-Savon Liitto ja Savonia-ammattikorkeakoulu. Mukana myös Viima Konsepti, Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Lapland Hotels Kuopio ja Rosebud Kuopio.

Minna Canth -foorumin banneri

 

Lisätietoja:
Heidi Kotikumpu, tuottaja
044 746 2849
heidi.kotikumpu@snellmanedu.fi