12. –14.6.2020

Pyörätuolitanssikurssi, jatko

Yhteistyössä Dance Flow ry:n ja Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry:n kanssa

Kurssin aikana tulemme selkeyttämään vartalon linjauksia, tutustumme kehon monipuoliseen käyttöön osana lajisuoritusta, parannamme swing-liikettä sekä opettelemme suunnanvaihdoksiin liittyviä teknisiä taitoja. Tavoitteena on monipuolistaa tanssi-ilmaisua lajitekniikan parantumisen ja vartalon tehokkaamman käytön avulla.

Paikka: Dance Flow Kuopio
Opettajat: Tea Kantola & Markku "Keppi" Keränen
Hinta: 80,00 €

Yhteyshenkilö pyörätuolitanssikurssiin liittyvissä asioissa on Harri Kokkonen, puh. 044-363 3007 tai mahoton.tanssikone(at)dnainternet.net

Ilmoittaudu mukaan 30.4. mennessä

Tulostettava kurssiesite, klikkaa tästä.

12.6.2020
14.6.2020

Tea Kantola

Tea aloitti kilpatanssin 13-vuotiaana ja hyvin pian harrastamisesta tuli erittäin tavoitteellista. Pitkän kilpauran aikana hän on tanssinut lukuisia kilpailuja Suomessa, ja ulkomailla ja saanut mahdollisuuden valmentautua lajin huippuopettajien ohjauksessa kotimaassa ja ulkomailla. Ammattilainen hän ollut ollut vuodesta 2006.   

Opetuksessa Tea pyrkii ohjaamaan tanssijan löytämään tanssin dynamiikan luonnollisten ja puhtaiden liikeratojen kautta. Hän on monipuolinen ja positiivisella tavalla myös vaativa. Tea uskoo monipuoliseen vartalon harjoittamiseen ja positiiviseen, kannustavaan opettamiseen unohtamatta kuitenkin tiettyä kurinalaisuutta, jota laji vaatii. Hän opettaa vakiotansseja kaiken ikäisille ja tasoisille tanssijoille pystytanssin ja pyörätuolitanssin parissa lähinnä pääkaupunkiseudulla.

Markku ”Keppi” Keränen  

Markulla on ollut menestyksekäs kilpaura kilpatanssissa niin amatöörinä kuin ammattilaisenakin. Markku on toiminut tanssinopettajana vuodesta 1992 lähtien; hän on suorittanut sekä Suomen Tanssinopettajain Liiton että kansainvälisen tanssiliiton IDTA:n tutkinnot. Markku on erikoistunut latinalaistansseihin.

Markku opettaa tanssijoita lapsista aikuisiin ja aloittelijoista edistyneimpiin. Opetuksessaan Markku pyrkii luomaan kehon hallintaa ja tuntemusta sekä rytmiikan ymmärrystä. Hänelle on myös tärkeää, että opetusryhmässä on avoin ja reilu ilmapiiri.

Sijainnit

Dance Flow Kuopio ry, Väliköntie 4