55. Pyörätuolitanssi

55. Pyörätuolitanssi

Katso Pyörätuolitanssikurssin ohjelma TÄSTÄ

 

Aika: 16.-18.6.2023

Paikka: Hatsalan klassillinen koulu

Opettajat: Mikko Ahti & Markku "Keppi" Keränen                      

Hinta: 90,00€ sis. opetus, päivällinen perjantaina ja lounas sunnuntaina, sekä kahvit pe ja su., lippu Genelec-gaalaan 16. tai 17.6.

17.6. Kuopio Tanssii ja Kelloo – kilpailu (erillinen osallistumismaksu 15,00€ maksetaan  erikseen, ohjeet kilpailukutsussa)

 

16.6.2023
18.6.2023

Mikko Ahti 

Mikko pitkän linjan tanssija ja tanssinopettaja. Mikko on aloittanut tanssiuran jo pienenä poikana Helsingissä v. 1981. Hän on saavuttanut useita tanssiurheilun Suomen mestaruuksia aina lapsiluokista aikuisten 10-tanssin mestaruuteen. Täysipäiväisenä ammattilaisena, tanssijana, koreografina ja tanssinopettajana hän on toiminut jo 20 vuoden ajan. Tv:n tanssi ohjelmastakin Mikko on tuttu jo lukuisilta tuotantokausilta. Viime vuosina Mikko on myös nähty niin tanssijana teatterin lavoilla kuin koreografina.

Tanssinopettajana Mikko on luova, määrätietoinen ja monipuolinen. 

Mikko on toiminut pyörätuolitanssin opettajana sekä kansallisena ja kansainvälisenä tuomarina vuodesta 2014.

Markku ”Keppi” Keränen  

Markulla on ollut menestyksekäs kilpaura kilpatanssissa niin amatöörinä kuin ammattilaisenakin. Markku on toiminut tanssinopettajana vuodesta 1992 lähtien; hän on suorittanut sekä Suomen Tanssinopettajain Liiton että kansainvälisen tanssiliiton IDTA:n tutkinnot. Markku on erikoistunut latinalaistansseihin.

Markku opettaa tanssijoita lapsista aikuisiin ja aloittelijoista edistyneimpiin. Opetuksessaan Markku pyrkii luomaan kehon hallintaa ja tuntemusta sekä rytmiikan ymmärrystä. Hänelle on myös tärkeää, että opetusryhmässä on avoin ja reilu ilmapiiri.

Sijainnit

Hatsalan klassillinen koulu, Opistotie 5, 70200 Kuopio