64. Pyörätuolitanssi

17.-19.6.2022

64. Pyörätuolitanssi

Leirillä käydään läpi kehon ja liikkeiden ilmentämistä musiikin avulla. Tarkoituksena on saada musiikki ja liike ilmentämään tanssia tehokkaammin kunkin tanssin olemuksen mukaan.

Lisätietoja TÄSTÄ

Lauantaina 18.6. on kahdet kisat samassa tilassa. Kuopio Tanssii ja Kelloo Kansallinen pyörätuolitanssi kilpailu ja Suomen mestaruuskilpailut. Alla olevasta linkistä pääsette näkemään kilpailu kutsut sekä ilmoittautumislomakkeet kumpiinkin kisoihin.

Linkki: SM- sekä Kuopio Tanssii ja Kelloo–kilpailut 18.6.2022 Kuopiossa – Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry (pyoratuolitanssi.fi)

Kilpailuihin on kisaajille osallistumismaksu. Yleisölle tapahtuma on ilmainen.

Paikka: Hatsalan klassillinen koulu
Opettajat: Mikko Ahti & Markku "Keppi" Keränen
Hinta: 90,00 €

17.6.2022
19.6.2022

Mikko Ahti 

Mikko pitkän linjan tanssija ja tanssinopettaja. Mikko on aloittanut tanssiuran jo pienenä poikana Helsingissä v. 1981. Hän on saavuttanut useita tanssiurheilun Suomen mestaruuksia aina lapsiluokista aikuisten 10-tanssin mestaruuteen. Täysipäiväisenä ammattilaisena, tanssijana, koreografina ja tanssinopettajana hän on toiminut jo 20 vuoden ajan. Tv:n tanssi ohjelmastakin Mikko on tuttu jo lukuisilta tuotantokausilta. Viime vuosina Mikko on myös nähty niin tanssijana teatterin lavoilla kuin koreografina.

Tanssinopettajana Mikko on luova, määrätietoinen ja monipuolinen. 

Mikko on toiminut pyörätuolitanssin opettajana sekä kansallisena ja kansainvälisenä tuomarina vuodesta 2014.

Markku ”Keppi” Keränen  

Markulla on ollut menestyksekäs kilpaura kilpatanssissa niin amatöörinä kuin ammattilaisenakin. Markku on toiminut tanssinopettajana vuodesta 1992 lähtien; hän on suorittanut sekä Suomen Tanssinopettajain Liiton että kansainvälisen tanssiliiton IDTA:n tutkinnot. Markku on erikoistunut latinalaistansseihin.

Markku opettaa tanssijoita lapsista aikuisiin ja aloittelijoista edistyneimpiin. Opetuksessaan Markku pyrkii luomaan kehon hallintaa ja tuntemusta sekä rytmiikan ymmärrystä. Hänelle on myös tärkeää, että opetusryhmässä on avoin ja reilu ilmapiiri.

Sijainnit

Hatsalan klassillinen koulu, Opistotie 5, 70200 Kuopio