10.-16.6.2020

Poikien tanssileiri 10–12v

yhteistyössä Vapaan tanssikoulun kanssa

Tanssileirillä opit uutta ja koet elämyksiä!

Paikka: Kuopion klassillinen lukio
Opettajat: Ilkka Lampi (nykytanssi ja baletti), Oskari Turpeinen (nykytanssi) &
Isto Turpeinen (esitystyöpajat)
Hinta: 390,00 €

Leirimaksuun sisältyy tanssitunnit, luokkahuonemajoitus ja ruokailut sekä pääsylippu Gaalaan 13.6. klo 18.00.

Tulostettava kurssiesite, klikkaa tästä. Tutustu myös leirisääntöihin.

10.6.2020
16.6.2020

Ilkka Lampi

Tanssipedagogi, valmentaja ja NLP-practicioner Ilkka Lampi on valmistunut baletinopettajaksi Vaganova-instituutista. Hän on toiminut Suomen Kansallisoopperan balettikoulun opettajana ja johtajana sekä tanssinut Suomen Kansallisoopperan baletissa. Ilkka on ollut 20 vuotta poikien tanssileirin vastaava opettaja Kuopio Tanssii ja Soi -viikolla. Hän on tehnyt lukuisia koreografioita baletista, steppiin ja tanssiteatteriin. Ilkka on antanut leikkikoulutusta tanssinopettajille, valmentajille, terapeuteille, teatterin ja terveydenhuollon ammattilaisille. Ilkka sai Lastenkulttuurin valtionpalkinnon vuonna 2002.

Ilkka Lampi

Isto Turpeinen

Tanssitaiteen tohtori Isto Turpeinen (1960) on tutkija ja pedagogi. Hän toimii vierailevana tutkijana Esittävien taiteiden tutkimuskeskuksessa (TUTKE) sekä ArtsEqual -tutkimushankkeessa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa. Hän on työskennellyt FT Marja-Liisa Trux’in tutkijaparina tutkimushankkeessa ”Organisaatiotutkimus taideorganisaatiosta: Mistä on tanssin hyvä tehty? Toimintatutkimus tanssikulttuurien muutosta yhteiseen taloon”. Hän on Taideosuuskunta Apinatarhan ja Vapaan Tanssikoulun (TPO) perustajajäsen sekä toiminut vuosia Suomen Taidekasvatuksen Tutkimusseuran johtokunnan jäsenenä. Hänen erikoisalaansa on tanssin raakalauta-työtapa, jota hän on kehittänyt työskennellessään poikien ja miesten kanssa. Hän sain vuonna 2002 Lastenkulttuurin valtionpalkinnon.

Isto Turpeinen

Oskari Turpeinen

Oskari Turpeinen on nykytanssin ammattilainen sekä tanssinopettaja. Vapaalla kentällä työskentely alkoi vuonna 2013 Turpeisen valmistuttua tanssijaksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta. Ammattitanssijan ura lähti lastentanssiteatterista ja sirkuksesta ja on haarautunut monipuolisemmin nykytanssikentän eri osa-alueille. Tanssijana Turpeinen on esiintynyt ympäri Eurooppaa mm. Ranskassa, Irlannissa ja Ruotsissa. Turpeinen toimii aktiivisena jäsenenä Kinetic Orchestrassa tanssijana ja opettajana sekä ollut mukana useassa teoksessa, viimeisin teos Wildlife sai ensi-iltansa 2019. Esiintymisen ohella Turpeinen opettaa nykytanssia ja akrobatiaa ja on erikoistunut poikien opettamiseen.

Oskari Turpeinen

Sijainnit

 

Kuopion Klassillinen lukio, Opistotie 1

Majoitus

Luokkahuonemajoitus järjestetään Kuopion Klassillisella lukiolla (os. Opistotie 1). Patjapaikka, otathan oman peiton, tyynyn sekä liinavaatteet/makuupussin mukaan. Majoitukseen sisältyy aamiainen sekä ympärivuorokautinen valvonta.

Festaripassi

Kurssilaiset saavat festaripassin, jolla voi ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen ja Kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja).