15. Poikien tanssileiri 10–12v

15.-21.6.2022

15. Poikien tanssileiri 10–12v PERUTTU

yhteistyössä Vapaan tanssikoulun kanssa

Tanssileirillä opit uutta ja koet elämyksiä!

Paikka: Kuopion klassillinen lukio
Opettajat: Ilkka Lampi (nykytanssi ja baletti), Olli Lautiala &
Isto Turpeinen (esitystyöpajat)
Hinta: 390,00 € (sis opetus, majoitus+ateriat) 

Kurssilaiset esiintyvät Musiikkikeskuksen Valohallissa 21.6. klo 13.

Lisätietoa tanssileiristä TÄSTÄ

15.6.2022
21.6.2022

Ilkka Lampi

Tanssipedagogi, valmentaja ja NLP-practicioner Ilkka Lampi on valmistunut baletinopettajaksi Vaganova-instituutista. Hän on toiminut Suomen Kansallisoopperan balettikoulun opettajana ja johtajana sekä tanssinut Suomen Kansallisoopperan baletissa. Ilkka on ollut 20 vuotta poikien tanssileirin vastaava opettaja Kuopio Tanssii ja Soi -viikolla. Hän on tehnyt lukuisia koreografioita baletista, steppiin ja tanssiteatteriin. Ilkka on antanut leikkikoulutusta tanssinopettajille, valmentajille, terapeuteille, teatterin ja terveydenhuollon ammattilaisille. Ilkka sai Lastenkulttuurin valtionpalkinnon vuonna 2002.

Ilkka Lampi

Isto Turpeinen

Tanssitaiteen tohtori Isto Turpeinen (1960) on pedagogi, taideasiantuntija ja tutkija. Hän on taideasiantuntija Taiteen edistämiskeskuksen Kulttuurihyvinvoinnin asiantuntijapalveluissa. Hän toimii vierailevana tutkijana Suomen taide- ja kulttuurikasvatuksen observatoriossa ja Esittävien taiteiden tutkimuskeskuksessa (TUTKE). Turpeinen on Taideosuuskunta Apinatarhan ja Vapaan Tanssikoulun (TPO) perustajajäsen. Hänen erikoisalaansa on tanssin raakalauta-työtapa, jota hän on kehittänyt työskennellessään poikien ja miesten kanssa. Hän jatkaa edelleen säännöllistä praktiikkaansa poikien tanssin perusopetustyössä. Hän sain vuonna 2002 Lastenkulttuurin valtionpalkinnon.

Isto Turpeinen

Sijainnit

 

Kuopion Klassillinen lukio, Opistotie 1

Majoitus

Luokkahuonemajoitus järjestetään Kuopion Klassillisella lukiolla (os. Opistotie 1). Patjapaikka, otathan oman peiton, tyynyn sekä liinavaatteet/makuupussin mukaan. Majoitukseen sisältyy aamiainen sekä ympärivuorokautinen valvonta.

Festaripassi

Kurssilaiset saavat festaripassin, jolla voi ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on.