31. Parisalsa Con Rumba

15.6.2022

31. Parisalsa Con Rumba

Yhdistelee nimensä mukaisesti parisalsaa ja rumbaa. Tunnilla opetellaan parisalsan kuvioita  rumballa maustettuna, rytmiä, vartalonkäyttöä ja vientitekniikkaa.Tunneilla vaihdetaan pareja, joten kaikki saavat tanssia parin kanssa.

Aika: 15.6.2022 klo 15.30-16.30
Paikka: SalsaStudio
Opettaja: Julio Miñoso
Hinta: 15,00 €

 

15.6.2022 | klo 15:30
15.6.2022 | klo 16:30

 

 

JULIO MIÑOSO

Juliolla on yli 20 vuoden kokemus kuubalaisista populaari- ja folkloretansseista niin tanssijana, opettajana kuin koreografina. Hän valmistui vuonna 1996 tanssija-tanssinopettajaksi taidekoulu Escuela Profesional de Arte Samuel Feijoosta, josta hän tuli valituksi suoraan la Compania Folclórica Oshé de Villa Clara-tanssiryhmään. Jo kahden vuoden jälkeen Julio nousi ensitanssijan (primer bailarin) asemaan- korkeimpaan rooliin, jonka tanssija voi Kuubassa saavuttaa.

Tanssinopettajan tehtäviin syventyminen jatkui taidekorkeakoulu ISAssa ( el Institución Superior de Arte), jossa Julio perehtyi mm. tanssinopetuksen metodologiaan ja pedagogiaan. Vuonna 2005 hän valmistui tanssitaiteen kandidaatiksi (Licenciado en Arte Danzario) erikoistumisalueenaan folkloretanssit. Viimeisen 10 vuoden ajan Julio on työskennellyt ensitanssijana ja opettajana la Compania de Danzas Tradicionales de Cuba JJ-ryhmässä.

Uransa aikana hän on tähdittänyt useita esityksiä Kuubassa ja kansainvälisesti, esim. Kolumbiassa, Kanadassa, Ruotsissa ja Martiniquella. Työ opettajana taidekouluissa ja ulkomaalaisille suunnatuilla tanssikursseilla sekä lukuisilla kansallisilla ja kansainvälisillä festivaaleilla on tuonut Juliolle paljon kiitosta. Hän on myös ansainnut useita tunnustuksia ja palkintoja. Tunnustuksena taiteilijan työstään Julio valittiin jäseneksi UNEACiin. UNEACin jäseneksi valitaan kuubalaisen kulttuurin edistäviä taiteilijoita ja kirjailijoita.

Sijainnit

SalsaStudio, Vuorikatu 3, 70100 Kuopio