Osta liput syksyn esityksiin
Kuva: Andonis Foniadakis Dance photo Charalambos Akriviadis

Osta liput syksyn esityksiin täältä

Kuopio Tanssii ja Soi tänä syksynä 9.10.-21.11. Tanztheater Wuppertal Pina Bauschin solistina pitkän uran tehnyt Cristiana Morganti tuo 9. ja 10.10. Kuopioon sooloteoksensa Jessica and Me. 11. ja 12.10. vierailee myös belgialainen Peeping Tom teoksella Kind. Englantilaisen Shobana Jeyasingh Dance-ryhmän kirkkotiloihin sijoittuva Too Mortal. 13.10. teoksen voi nähdä Iisalmessa Pyhän Ristin kirkossa ja 15. ja 16.10. Kuopiossa Männistön katolisessa kirkossa.

Espanjalainen fyysisyyttä edustava GN | MC nähdään 31.10. ja 1.11. teoksella Set of Sets. Kreikkalaisen Andonis Foniadakis Dance Companyn uutuusteos Salema Revisited tulee Kuopioon 10. ja 11.11. Caleb Teicher & Nic Gareiss sekä heidän 19. ja 20.11. nähtävä teoksensa Caleb & Nic on äänen, liikkeen ja kehollisen yhteisymmärryksen lumoava liitto.

Genelec-Gaala toteutuu marraskuussa 20. ja 20.11. ja siellä nähdään ja kuullaan muun muassa Genelecin Brand Artist, kontrabasisti Juho Martikaisen ja amerikkalaisen nykystepin tähden Caleb Teicherin yhteisesiintyminen. 

”Tässä hetkessä tuntuu tärkeältä muistuttaa tanssin keinoin, että maailmassa on yhä muutakin kuin pandemia. Peeping Tom ja Shobana Jeyasingh Dance kuljettavat yllätyksellisiin ja omintakeisiin maailmoihin, joita hallitsevat alitajuiset näyt”, kertoo Kuopio Tanssii ja Soin taiteellinen johtaja Riku Lehtopolku.

 ”Cristiana Morganti, Caleb Teicher ja Nic Gareiss tuovat Kuopioon samaistuttavan inhimillisyyden ja lempeän huumorin lävistämät teoksensa. Ihmiskehon ihmeellisyydestä puolestaan muistuttavat liikkeellisellä virtuoosisuudella juhlivat GN | MC ja Andonis Foniadakis Dance Company”, Lehtopolku jatkaa.

Järjestämme myös teosesittelyjä esitysten yhteydessä.

Kaikki esitykset järjestetään terveysturvallisesti viranomaisten ohjeistus huomioiden.

Katso tästä syksyn kaikki esiintyjät


Muita kiinnostavia juttuja!