12.-15.6.2020

Nykytanssi keskitaso 14-17v

Perehdytään nykytanssin tekniikkaan keskilattialla ja salin poikki tehtävien harjoitteiden ja liikesommitelmien kautta. Pyrkimyksenä on saavuttaa tanssin tila, lisätä ja syventää niin tanssiteknistä osaamista kuin käsitystä omasta tanssijuudesta. Tunneilla etsitään myös omaa persoonallista tapaa liikkua ja tanssia, jokaisen henkilökohtaisista lähtökohdista käsin. Kaikki harjoitteet ovat aina myös esiintyjyyden tutkimista. Heittäytymisen myötä pyrkimyksenä on onnistua yllättämään itsensä ja tietenkin nauttia tanssimisesta!

Paikka: Hermannin Salit 2.krs
Opettaja: Heidi Naakka
Hinta: 70,00 €

 

12.6.2020 | klo 10:15
15.6.2020 | klo 11:30

Heidi Naakka

Helsingin kaupunginteatterin tanssija Heidi Naakka valmistui tanssinopettajaksi Turun amk:n Taideakatemiasta keväällä 2001 ja tanssijaksi Tukholman Tanssikorkeakoulusta keväällä 2002. Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli freelancer-tanssijana, kunnes hänet kiinnitettiin Helsingin kaupunginteatterin tanssiryhmään, Helsinki Dance Companyyn syksyllä 2006. Heidi on tanssinut uransa aikana lukuisten tunnettujen suomalaisten ja ulkomaisten koreografien töissä. Hänet on nähty mm. Kirsi Törmin, Alpo Aaltokosken, Reijo Kelan, Kenneth Kvarnströmin, Eeva Muilun, Linda Kapatanean ja Josef Frucekin sekä viime vuosina erityisesti Jyrki Karttusen teoksissa. Tanssijan työnsä rinnalla Heidi on tehnyt töitä myös koreografina ja opetusvierailujen muodossa tanssinopettajana. Hän on kehon palautumista edistävän ja syväjännityksiä kehossa vapauttavan TRE-menetelmän sertifioitu ohjaaja.

Heidi Naakka

Sijainnit

Hermannin Salit, Hermanninaukio 3

Festaripassi

Jos olet maksanut kurssisi 30.4.2020 mennessä, saat festaripassin. Passilla voit ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen ja Kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja). Voit noutaa festaripassin Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 10.–16.6. klo 10–18. Festival Shop & Infosta löydät myös festaripaidat ym. tuotteet.