34. Latin Mix

16.6.2022

34. Latin Mix

Latin Mix tanssitunnilla saat nauttia lattarirytmeistä, pitää hauskaa ja samalla kuntoilla.Iloisella ja energisellä latin mix tunnilla tutustutaan erilaisiin latinotansseihin lyhyiden askelsarjojen muodossa ( mm. salsa, cha cha, son, reggaeton, rumba, mambo, merengue). Hyvää fiilistä ja hikeä! Tunti sopii sekä aloittelijoille että kaikille niille, jotka haluavat oppia miten liikutaan latinomusiikin tahdissa. Tunneilla on ratkiriemukasta ja letkeää menoa.

Tunneilla käytetään sisälenkkareita tai tanssitossuja.


Aika: 15.30-16.30
Paikka: SalsaStudio
Opettaja: Riikka Keurulainen
Hinta: 15,00 €

 

 

16.6.2022 | klo 15:30
16.6.2022 | klo 16:30

RIIKKA KEURULAINEN

Riikka on hyvin moneen eri tyyliin muokkaantuva tulisielu, jonka aito innostus ja kunnianhimo tanssin suhteen tarttuu. Persoonaltaan hän ei edusta tyypillistä suomalaisnaista, vaikka onkin kotoisin Kuopiosta. Tämän räiskyvän ja määrätietoisen Alfanaisen sydän rakastaa tanssia ja hän ei epäile toteuttaa intohimoaan edes pakkasen purressa pakaroita Sambaa tanssien kävelykadulla tai paikallisen yökerhon kaiteella. 

"Olen urheillut monipuolisesti 4 vuotiaasta lähtien, aloitin taitoluistelun hyvin nuorena, ja kilpailin ja esiinnyin paljon. Kuvioihin tuli jo viiden vuoden iässä suunnistus. Kilpaa suunnistin SM-tasolla aikuisikään asti. Tanssia aloin harrastamaan niin ikään jo ala-asteella ja lajiksi muotoutuivat yksilölattarit, sekä paritanssit. Aloitin urheilun lomassa opiskelut urheiluopistossa. Opiskelun lomassa tein liikunnanohjauksia niin ryhmille kuin ohjasin henkilökohtaisesti ihmisiä liikkumaan. Olen esiintynyt ja ohjannut ryhmiä jo pitkään, joten minun on helppo ohjata sinua tavoitettasi kohti."

Sijainnit

SalsaStudio, Vuorikatu 3