37. Latin Mix

37. Latin Mix

Tunnilla saat nauttia lattarirytmeistä, pitää hauskaa ja samalla kuntoilla. Tutustutaan erilaisiin latinotansseihin lyhyiden askelsarjojen muodossa (mm. salsa, cha cha, son, reggaeton, rumba, mambo, merengue). Hyvää fiilistä ja hikeä! Tunti sopii sekä aloittelijoille että kaikille niille, jotka haluavat oppia miten liikutaan latinomusiikin tahdissa. Tunneilla on ratkiriemukasta ja letkeää menoa.

Tunneilla käytetään sisälenkkareita tai tanssitossuja.

Avoin taso.


Aika: 15.6. klo 15.00-16.00
Paikka: SalsaStudio
Opettaja: Riikka Keurulainen
Hinta: 20,00€

 

 

15.6.2023
15.6.2023

RIIKKA KEURULAINEN
Riikka on hyvin moneen eri tyyliin muokkaantuva tulisielu, jonka aito innostus ja kunnianhimo tanssin suhteen tarttuu. Persoonaltaan hän ei edusta tyypillistä suomalaisnaista, vaikka onkin kotoisin Kuopiosta. Tämän räiskyvän ja määrätietoisen Alfanaisen sydän rakastaa tanssia ja hän ei epäile toteuttaa intohimoaan edes pakkasen purressa pakaroita Sambaa tanssien kävelykadulla tai paikallisen yökerhon kaiteella. 

Tanssia aloin harrastamaan jo ala-asteella ja lajiksi muotoutuivat yksilölattarit, sekä paritanssit. Aloitin urheilun lomassa opiskelut urheiluopistossa. Olen esiintynyt ja ohjannut ryhmiä jo pitkään, joten minun on helppo ohjata sinua tavoitettasi kohti.

Sijainnit

SalsaStudio, Vuorikatu 3