32. Ladies style

16.6.2022

32. Ladies style

Tällä tunnilla syvennetään osaamista ja tanssia sensuellilla liikekielellä, käsillä ja ylävartalon liikkeillä. Harjoittelemme myös painonsiirtoa. Voit tuntea upean fiiliksen tunneilla ja heittäytyä mukaan tanssiin. Korot plussaa, muttei pakolliset. Tällä tunnilla rakennetaan myös koreografiaa.


Aika: 16.6.2022 klo 13.00-14.00
Paikka: SalsaStudio
Opettaja: Riikka Keurulainen
Hinta: 15,00 €

16.6.2022 | klo 13:00
16.6.2022 | klo 14:00

RIIKKA KEURULAINEN

Riikka on hyvin moneen eri tyyliin muokkaantuva tulisielu, jonka aito innostus ja kunnianhimo tanssin suhteen tarttuu. Persoonaltaan hän ei edusta tyypillistä suomalaisnaista, vaikka onkin kotoisin Kuopiosta. Tämän räiskyvän ja määrätietoisen Alfanaisen sydän rakastaa tanssia ja hän ei epäile toteuttaa intohimoaan edes pakkasen purressa pakaroita Sambaa tanssien kävelykadulla tai paikallisen yökerhon kaiteella. 

"Olen urheillut monipuolisesti 4 vuotiaasta lähtien, aloitin taitoluistelun hyvin nuorena, ja kilpailin ja esiinnyin paljon. Kuvioihin tuli jo viiden vuoden iässä suunnistus. Kilpaa suunnistin SM-tasolla aikuisikään asti. Tanssia aloin harrastamaan niin ikään jo ala-asteella ja lajiksi muotoutuivat yksilölattarit, sekä paritanssit. Aloitin urheilun lomassa opiskelut urheiluopistossa. Opiskelun lomassa tein liikunnanohjauksia niin ryhmille kuin ohjasin henkilökohtaisesti ihmisiä liikkumaan. Olen esiintynyt ja ohjannut ryhmiä jo pitkään, joten minun on helppo ohjata sinua tavoitettasi kohti."

Sijainnit

SalsaStudio, Vuorikatu 3