Kurssimyynti alkaa 3.2.2020!
kurssit
Kuva: Petri Laitinen

Kursseilla tarjolla haastetta ja huoltoa keholle

Kesän 2020 kurssit on nyt julkaistu. Kurssien myynti alkaa maanantaina 3.2. klo 10.00 ja tarjolla on liikkeellisen haastavuuden ohella monia kehonhuollon kursseja ja laaja kurssiohjelma huomioi osallistujat perheen pienimmistä senioreihin ja vasta-alkajista ammattilaisiin. 

Baletin tarjonta on aiempaa monipuolisempi: Anu Sistoselta saadaan balettikurssien lisäksi harvinaislaatuinen nykybaletin repertuaarikokonaisuus, jossa päästään tutustumaan maailmankuulujen koreografien George Balanchinen, Jiří Kyliánin ja Mats Ekin teoksiin. Suomen kansallisoopperan ja -baletin balettioppilaitoksen kanssa yhteistyössä järjestettyjä balettikursseja on sekä oppilaitokseen hakeville että koulutukseen jo valituille.

Nykytanssin osalta esillä ovat erityisesti lattiatekniikka ja partnerointi, ja ammattilaisilla on mahdollisuus tutustua festivaalin esiintyjäryhmien työtapoihin ja repertuaariin mm. Guy Naderin, Maria Camposin ja Jarkko Mandelinin ohjauksessa. Nuorille on yksittäisten kurssien lisäksi tarjolla Suomen tanssioppilaitosten liiton kanssa yhteistyössä toteutettavat STOPP-kurssipaketit sekä jo 31. kertaa järjestettävä poikien tanssileiri. Osalla kursseista valmistellaan esitys viikon päätteeksi. Kehonhuollon kursseilta löytyy mm. pilatesta, joogaa, spiraalistabilaatiota sekä TRE (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) -kurssi.

Yhteistyössä Dance Flow ry:n ja Suomen pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry:n kanssa toteutetaan pyörätuolitanssikurssi. Tuttuun tapaan festivaalin aamuissa jatkavat supersuositut taiji ja lasten puistojamit. Yli 60 kurssin valikoimasta löytyy lisäksi jazzia, show- ja latinotansseja, hip hopia ja paljon muuta.

Helpointa ja kätevinta kursseille ilmoittautuminen on nettilomakkeella! Huomioithan että lomake saattaa ruuhkan vuoksi latautua hitaasti. 


Muita kiinnostavia juttuja!