Kuopio Tanssii ja Soi

Kurssit 2020

Oppimisen riemua

Festivaalin ohjelman lisäksi tarjolla on myös runsaasti erilaisia kursseja. Valikoimaa on kymmenittäin, niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Tarjolla on lajeja laidasta laitaan ja festivaali on loistava mahdollisuus yhdistää kursseille osallistuminen esityksissä käymiseen. Tärkeää on ilo ja yhdessä tekeminen, joten tule mukaan kokemaan festivaalitunnelma ja pitämään hauskaa.

Tulostettava kurssiesite, klikkaa tästä

Kurssien myyntiehdot

- Maksutavat: verkkomaksu tai lasku (18.05.2020 alkaen ainoastaan verkkomaksu on mahdollinen).
- Varaus ja kurssipaikka vahvistetaan maksamalla lasku eräpäivään mennessä.
- Ryhmät toteutuvat mikäli osallistujia ilmoittautuu tunnille vähintään 10. Mikäli ryhmä ei toteudu, ilmoitetaan siitä viipymättä ja tarjotaan vaihtoehtoista tuntia.
- Osallistuja vastaa itse henkilö- ja omaisuusvakuutuksistaan.

Kurssien peruutusehdot

- Peruutuksista/keskeytyksistä pidätämme 12 € toimistokuluihin (peruutus 10.5. mennessä). Mikäli peruutus tapahtuu viimeistään 1.6., veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta.
- Veloitamme täyden osallistumismaksun perumatta jääneestä kurssista tai jos peruutus tapahtuu samana päivänä.
- Sairaustapauksessa keskeytetyn tai käyttämättä jääneen kurssipaikan maksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan, mutta pidätämme 12 € toimistokuluihin.

Festaripassi

- Jos olet maksanut kurssisi 30.4.2020 mennessä, saat festaripassin. Passilla voit ostaa puoleen hintaan lipun saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on. Ei ennakko-ostomahdollisuutta.
- Festaripassiliput ovat myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen, Kaupunginteatterin lippukassalla ja Kulttuuriareena 44:llä 1h ennen esitystä (etu koskee yli 15 € maksavia lippuja).
- Voit noutaa festaripassisi Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 10.–16.6. klo 10–18.

Tiedustelut arkisin klo 8-16:
Kuopio Tanssii ja Soi ry
sales(at)kuopiodancefestival.fi
puh. 050 322 5220


Muita kiinnostavia juttuja