Kurssikattaus tänä vuonna entistä laajempi

Kurssikattaus tänä vuonna entistä laajempi

Kuopio Tanssii ja Soi tarjoaa kattavan kurssivalikoiman kaikenikäisille ja -tasoisille tanssijoille ja tanssista kiinnostuneille. Valikoimassa on lukuisia perinteikkäitä, mutta myös uusia ja toivottuja kursseja aina nykytanssista balettiin ja latinalaisiin tansseihin saakka.

 "Balettia aikuisille on toivottu, ja tänä vuonna balettikursseja onkin aiempaa enemmän kaiken tasoisille", tuottaja Sirpa Miettinen kertoo.

Kurssivalikoimasta löytyy myös kansainvälisiä tuulahduksia. Pääset tutustumaan esimerkiksi K-Popiin, kuubalaisiin rytmeihin, persialaiseen tai irakilaiseen tanssiin.

Myös festivaalin esiintyjät jakavat oppejaan kursseilla. Opettamassa ovat italialainen Cristiana Morganti, Helsinki Dance Companyn Special Nightissa esiintyvä Lewis Cooke ja Genelec-Gaalassa loistavat Lindy Hopin ja Boogie Woogien ammattilaiset Nils Andren ja Bianca Locatelli.

Tanssikurssien lisäksi valikoimassa on myös myös kehonhuoltoa, kuten pilatesta, liikkuvuusharjoittelua ja TRE (trauma and tension releasing exercises)-stressinpurkuliikkeitä tunnetun koomikon Teemu Vesterisen opastuksella.

"Festivaalille on tärkeää tarjota kursseja monipuolisesti eri kohderyhmille. Tanssin ilo kuuluu kaikille", Miettinen sanoo.

Vink! Kursseille kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä suosituimmat kurssit menevät nopeasti täyteen.

Nopeille on tarjolla myös Festivaalipassi: kun maksat kurssin 30.4. mennessä, saat itsellesi passin ja sitä myötä huimia etuja festivaalin esityksiin.

Katso kaikki kurssit ja ilmoittaudu TÄÄLTÄ


Muita kiinnostavia juttuja