Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalia 2020 ei järjestetä
Kuva: Olli Herranen

Kesän 2020 festivaali ei toteudu

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi, tulevan kesän Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalia ei järjestetä. Olemme äärimmäisen pahoillamme, mutta tilanteen ollessa näin epävarma, tämä päätös on välttämätön. Ajattelemme tässä ennen kaikkea turvallisuutta ja terveyttä. Tapahtuman taustayhteisö suunnittelee syyskaudelle 2020 muuta tanssitaideohjelmaa Kuopion alueelle.

"Valtioneuvoston ja Aluehallintoviraston viimeaikaiset toimenpiteet kertovat tilanteen vakavuudesta ja ovat johtaneet siihen, että festivaali ei toteudu, force majeure. Haluamme toimia vastuullisena tapahtumajärjestäjänä emmekä vaarantaa yleisöämme, vapaaehtoisiamme, henkilökuntaamme ja kumppaneitamme tilanteessa, jossa koronaviruksen leviäminen on yhä mahdollista ja jossa myös ulkomaisten artistien saapuminen Suomeen on epävarmaa. Se, mitä pandemiassa toukokuun jälkeen tapahtuu, on kaikille arvoitus", toteaa yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Kirsi Soininen.

Tilanne on valitettava kaikille, mutta luotamme ja uskomme että tanssi jatkuu. 

"Kesällä 2021 tullaan näkemään mahdollisesti osa tälle kesälle suunnitelluista vierailuista. Nyt työn alla on uuden ohjelmatarjonnan rakentaminen Kuopioon ja mahdollisesti ympäröiville paikkakunnille kuluvan vuoden syyskaudelle. Maailmaa kohdannut pandemia jättää kollektiivisen arven, jonka parantumisessa taiteella on olennainen merkitys. Eristäytyneisyyden ajan jälkeen on entistä arvokkaampaa päästä elävän vuorovaikutuksen pariin, ja onkin tärkeää, että Kuopio Tanssii ja Soi löytää uuden vaihtoehdon kohtaamispinnaksi yleisön kanssa näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa", sanoo festivaalin taiteellinen johtaja Riku Lehtopolku.

Anna Pitkänen
toiminnanjohtaja, Festival Director

Alta löydät ohjeet lippuihin ja kursseihin liittyviä palautuksia varten:

Pyydämme asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Ruuhkasta johtuen vaihtojen ja palautusten käsittely tulee viemään aikaa.

Pääsyliput:

Rahanpalautukset voi hakea linkistä: web.lippu.fi/palautus/
16.6.2020 mennessä tai postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:

Lippupiste Oy / Kuopio Tanssii ja Soi palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Seuraava festivaali pidetään 16. - 22.6.2021. Voitte halutessanne vaihtaa liput festivaalin lahjakorttiin vuoden 2021 festivaalille. Voitte myös tukea festivaalia jättämällä käyttämättä palautusoikeutenne. Sydämellinen kiitos, jos päädyt tähän vaihtoehtoon.

Kurssimaksut:

Olemme yhteydessä kaikkiin kurssinsa maksaneisiin palautusta varten. Jos et
jostakin syystä ole saanut meiltä sähköpostia, soita 050-322 5220 tai lähetä sähköpostia: sales@kuopiodancefestival.fi

Kerro seuraavat tiedot: kurssilaisen nimi sekä tilinumero ja tilinomistajan
nimi, minne haluat palautuksen. Teethän tämän 1.5.2020 mennessä.

Seuraavat Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalit on sovittu järjestettäväksi 16. – 22.6.2021 ja 15. – 21.6.2022. Kesän 2021 järjestelyt ovat jo käynnistyneet normaaliin tapaan.


Muita kiinnostavia juttuja!