Kinetic Orchestran treenirinki

10.-11.6.2020

Kinetic Orchestran treenirinki

Treenirinki on karkeasti jaettavissa kolmeen osaan. Ensimmäinen osa tunnista on peleihin ja harjoitteisiin keskittyvä lämmittävä osa. Toinen osa on yksittäisiin taitoihin ja lattiatekniikkaan keskittyvä ja viimeinen paritekniikkaan keskittyvä osa. Yleisenä pyrkimyksenä treeniringillä on ollut muokata tanssiharjoittelua vastaamaan liikkeeseen perustuvan nykytanssin vaatimuksia ammattitasolla. Toinen ja tärkeämpi osa on ollut luoda paikka, jossa samanhenkiset liike-entusiastit voivat harjoitella vaikeita ja akrobaattisia asiota sekä testata niitä osana tanssi-ilmaisua. Treenirinki on tarkoitettu edistyneille liikkujille ja se valmistaa Kinetic Orchestran repertuaarityöpajaan.

Paikka
: Musiikkikeskus, tanssisali
Opettajat: Jarkko Mandelin & Anni Koskinen
Hinta: 55,00 €

10.6.2020 | klo 11:15
11.6.2020 | klo 13:15

Aikataulu

Keskiviikko
11:15
13:15
Musiikkikeskus, tanssisali
Torstai
11:15
13:15
Musiikkikeskus, tanssisali

Jarkko Mandelin

Jarkko on Kinetic Orchestran perustaja, tanssinopettaja ja tanssija. Mandelin on valmistunut balettitanssijaksi, nykytanssijaksi ja koreografiksi. Mandelin on luonut Kinetic Orchestran kanssa liikekieltä ja opetusmetodeita, joiden myötä hän on viimeiset vuodet toiminut kansainvälisenä paritekniikkaopettajana ja -koreografina. Mandelin toimii valtion taiteilija-apurahalla.

Anni Koskinen

Anni on freelance-tanssija, joka on valmistunut tanssijaksi (BA ja MA) Uniarts taideylipistosta. Anni on toiminut viimeiset vuodet Mette Ingvartesenin, Jarkko Mandelinin, Jenni-Elina Lehdon ja Mirva Mäkisen kanssa. Anni on opettanut osana Kinetic Orchestran ensemblea ja työparina Jarkko Mandelinin kanssa vuodesta 2017.

Sijainnit

Musiikkikeskus, Kuopionlahdenkatu 23

Festaripassi

Jos olet maksanut kurssisi 30.4.2020 mennessä, saat festaripassin. Passilla voit ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen ja Kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja). Voit noutaa festaripassin Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 10.–16.6. klo 10–18. Festival Shop & Infosta löydät myös festaripaidat ym. tuotteet.