52. Kinetic Orchestra treenirinki

20.-21.6.2022

52. Kinetic Orchestra treenirinki

Treenirinki -tunneilla keskitytään harjoittamaan monipuolista liikkumista ja koordinaatiota tanssien ja pelaten innostavassa ilmapiirissä. Tuntien sisältöihin uiskentelevat eri tekniikat ja tanssityylit, joiden parissa työskentelemme tanssiryhmä Kinetic Orchestrassa. Treenirinki -tunneilla luovitaan mm. nykytanssin, lattiatekniikan, akrobatian ja kontaktityöskentelyn maastoissa.


Aika:
klo 11.15-12.15 molempina päivinä
Paikka
: Musiikkikeskus, tanssisali
Opettajat: Sanni Giordani & Anni Koskinen
Hinta: 40,00 €

Katso myös Kinetic Orchestran esitysvierailu TÄSTÄ

20.6.2022
21.6.2022

Sanni Giordani


Sanni Giordani on helsinkiläinen tanssija ja tanssintekijä, joka on työskennellyt tanssiryhmä Kinetic Orchestrassa vuodesta 2016 lähtien. Tanssijan töiden ohella hän opettaa balettia, partnerointia ja lattiatekniikkaa mm. Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa, Tanssivintillä sekä Salzburg Experimental Academy of Dance: SEADissa. Aiemmin Sanni on työskennellyt mm. Tuomo Railon, Iiro Näkin ja Susanna Leinosen teoksissa.

Anni Koskinen

Anni on freelance-tanssija, joka on valmistunut tanssijaksi (BA ja MA) Uniarts taideylipistosta. Anni on toiminut viimeiset vuodet Mette Ingvartesenin, Jarkko Mandelinin, Jenni-Elina Lehdon ja Mirva Mäkisen kanssa. Anni on opettanut osana Kinetic Orchestran ensemblea ja työparina Jarkko Mandelinin kanssa vuodesta 2017.

Sijainnit

Musiikkikeskus, Kuopionlahdenkatu 23