Henkilöstöuutisia Kuopio Tanssii ja Soi:ssa

Henkilöstöuutisia

Toiminnanjohtaja Johanna Rajamäki on päättänyt, että hän ei jatka tehtävässään joulukuun 2021 jälkeen. Tuottaja Sirpa Miettinen on nimitetty vt. toiminnanjohtajaksi. 

 ”Syksyn festivaalin myötä minulle selvisi, että tämän työn hoitaminen vaatii enemmän ympärivuotista läsnäoloa Kuopiossa kuin mitä olin odottanut. Päätos oli erittäin vaikea. Olen ylpeä syksyn 2021 festivaalin kokonaisuudesta ja siitä, että pystyimme tuottamaan kansainvälisen tanssifestivaalin pandemian aikana. Elo-marraskuun aikana järjestetyt tapahtumat vietiin läpi turvallisesti, esityksissä ei ilmennyt tartuntaketjuja ja emme joutuneet perumaan ainoatakaan esitystä.

Kiitos Tanssii ja Soi:n tiimille, hallitukselle, artisteille, yleisölle ja yhteistyökumppaneille.”, kommentoi Johanna Rajamäki

 ”Johannan lähtö on luonnollisesti meille menetys. Olemme käyneet tilanteesta keskustelua eikä hänen päätöksensä tullut lopulta yllätyksenä. Päätös on tehty hallitusti ja yhdessä Kuopio Tanssii ja Soi:n hallituksen kanssa. Kesän 2022 osalta pohjatyöt on tehty ja olemme Riku Lehtopolun, Sirpa Miettisen ja ammattitaitoisen tiimin turvallisissa käsissä. Tulemme käynnistämään uuden toiminnanjohtajan rekrytoinnin kaikessa rauhassa vuoden 2022 alkupuolella. Tämänhetkinen oletuksemme on, että Johannan tilalle palkattava uusi toiminnanjohtaja voisi aloittaa toimessaan heti kesän 2022 jälkeen, toki sillä tavoitteella että hän pääsisi mukaan seuraamaan tapahtuman rakentumista jo keväällä edes välimatkan päästä”, kommentoi KuopioTanssii ja Soi ry:n hallituksen puheenjohtaja Mika Sutinen

Kesän 2022 Tanssii ja Soi järjestetään 15.-21.6.2022. Lipunmyynti tapahtumaan aloitetaan 1.3.2022.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Mika Sutinen, puh. 0400-600 999.

Managing Director Johanna Rajamäki has decided to step down from her position as of end of December 2021. Kuopio Dance Festival’s Producer Sirpa Miettinen has been appointed as the acting Managing Director.

 “During our autumn 2021 festival it became very clear to me that this position does require much more year-round presence in Kuopio than I expected. It was very hard to make this decision.  I am very proud of our festival and that we were able to produce an international festival during this pandemic. Our events took place from August to November and we had zero covid cases. None of the performances were cancelled. I would like to thank Kuopio Dance Festival team, board, artists, audience and our collaborators.


Muita kiinnostavia juttuja!