Haku Balettioppilaitoksen EK-kursseille heinä-elokuussa

Haku Balettioppilaitoksen EK-kursseille heinä-elokuussa

Hakutilaisuus Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksen valtakunnalliseen baletin erikoiskoulutukseen pidetään Kuopiossa 21.8.2021. Ilmoittautumisaika tilaisuuteen on 7.7. –7.8.2021.

Kansallisoopperan balettioppilaitos järjestää valtakunnallista baletin erikoiskoulutusta (EK) muualla kuin pääkaupunkiseudulla asuville, lahjakkaille baletin harrastajille.

Kurssimuotoinen koulutus on suunnattu 12–15 -vuotiaille balettia aktiivisesti harrastaville nuorille, jotka ovat kiinnostuneita baletista ja tanssijan ammatista mutta eivät välttämättä asu pääkaupunkiseudulla. Hakijat hakevat syntymävuotensa perusteella yhteen kurssiryhmistä.


EK1-ryhmään hakijan tulee täyttää 13 v. vuonna 2021 (syntymävuosi 2008)
EK2-ryhmään hakijan tulee täyttää 14 v. vuonna 2021 (syntymävuosi 2007)
EK3-ryhmään hakijan tulee täyttää 15 v. vuonna 2021 (syntymävuosi 2006)


Konseptin tavoitteena on, että peruskouluikäiset nuoret voisivat mahdollisimman pitkään jatkaa tanssiopintojaan kotipaikkakunnallaan ja erikoiskoulutuskursseilla saada harrastustaan tukevaa lisäopetusta. Erikoiskoulutuskurssi antaa myös valmiuksia mahdollista nuorisoasteelle tai ammatilliseen koulutukseen pyrkimistä varten. Lisätietoja kursseista Oopperabaletin verkkosivuilla.
 
Tarkemmat hakuohjeet täällä. Muutokset ovat mahdollisia.


Muita kiinnostavia juttuja!