Etsimme joukkoomme markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria
Kuva: Henna Kokkonen

Paikka on auki - hae meille markkinointi- ja viestintäkoordinaattoriksi

Oletko Sinä tiimimme puuttuva palanen? Etsimme markkinointi- ja viestintäkoordinaattoria Kuopio Tanssii ja Soi –festivaalille. Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisen tapahtuman parissa.  

Työtehtäviisi kuuluu markkinoinnin ja viestinnän suunnittelua sekä markkinointimateriaalin tuottamista yhdessä tiimin kanssa. Ylläpidät festivaalin verkkosivuja sekä sosiaalista mediaa mm. Facebook ja Instagram. Osaat luoda ja hallinnoida maksettua digimainontaa. Lisäksi osallistut painettujen materiaalien, uutiskirjeiden ja muun viestinnän toteuttamiseen.  

Sinulla on kaupallinen tai viestinnän koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta markkinointiviestinnän tehtävistä. Arvostamme kokemusta sisällöntuotannosta digitaalisissa kanavissa sekä myyntihenkisyyttä. Vahvan suomen ja englannin kielen taito on edellytys tehtävän hoitamiselle. 

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tekijätyyppi, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, mutta viihdyt myös itsenäisessä työssä. Plussaa, jos olet idearikas ja innostava tyyppi. Toivomme myös, että kulttuuri ja esittävät taiteet ovat lähellä sydäntäsi. 

Työpaikka sijaitsee Kuopiossa, myös osittainen etätyö on mahdollista. Työsuhde on määräaikainen. Se alkaa tammikuussa ja kestää kesäkuun 2023 loppuun saakka. Festivaalin ajankohta on 14.-20.6.2023.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen salima.peippo@kuopiodancefestival.fi 

Täydennämme tiimiämme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuopio Tanssii ja Soi on Pohjoismaiden vanhin ja monipuolisin kansainvälinen tanssitaidefestivaali, sekä yksi Kuopion kärkitapahtumista. Festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1970 ja se järjestetään vuosittain kesäkuussa. 
Festivaaliviikko koostuu noin 100 esityksestä, tanssikurssista, toritapahtumasta, taiteilijahaastattelusta ja muusta tanssillisesta ohjelmasta. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä lukuisten kumppaneiden kanssa. 

Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin taiteellisena johtajana toimii Riku Lehtopolku (2020– 

Lisätietoja tehtävästä: 
Arkipäivisin klo 9–15 
Toiminnanjohtaja Salima Peippo 
p. 050 364 0456 


Muita kiinnostavia juttuja!