12.6.2019

Estill Voice Training -tutustumisworkshop

Estill Voice Training (EVT) on tutkija ja laulupedagogi Jo Estillin kehittämä malli, jota käytetään äänenkäytön kehittämisessä, laulunopetuksessa, musiikkiteatterissa ja puheterapiassa ympäri maailmaa. Estill ei aseta esteettisiä ihanteita, vaan antaa avaimet monipuoliseen ja terveeseen äänenkäyttöön. Kaiken pohjana on tutkittu tieto äänielimistön toiminnasta ja eri toimintojen vaikutuksesta äänituotantoon. Estillissä yhdistyvät tiede ja käytännön soveltaminen. Estill Voice Training ei kuitenkaan ole oikotie, vaan se perustuu lihasten harjoittamiseen eriytetysti. Kurssin opetuskieli on suomi.

Kenelle: Tanssinopettajille, näytteleville/ laulaville tanssijoille, muille äänenkäytöstä ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Ikäsuositus 16v+

Sisältö: Mitä Estill Voice Training on ja miten sitä voi hyödyntää oman äänen kehittämisessä.

Ilmoittautuminen: 1.2.2019 klo 10.00 alkaen
Paikka: Musiikkikeskus
Opettaja: Jaana Turunen
Hinta: 60,00 €

12.6.2019 | klo 16:00
12.6.2019 | klo 19:00

Aikataulu

Keskiviikko
16:00
19:00
Musiikkikeskus

Jaana Turunen

Jaana on kuopiolainen kuoronjohtaja, laulunopettaja ja laulaja. Jaana on valmistunut musiikin maisteriksi vuonna 1998 Taideyliopiston Sibelius-Akatemiasta kirkkomusiikkiosastolta, lisäksi hän on suorittanut taidehallinnon (Arts Management) maisteriopinnot. Vuodesta 2015 asti Jaana on ollut myös sertifioitu Estill Voice Training -opettaja, Estill Master Trainer.
https://jaanaturunen.com/

Jaana Turunen

Estill Voice Training (EVT)

Estill Voice Training (EVT) on tutkija ja laulupedagogi Jo Estillin kehittämä malli, jota käytetään äänenkäytön kehittämisessä, laulunopetuksessa, musiikkiteatterissa ja puheterapiassa ympäri maailmaa. Estill ei aseta esteettisiä ihanteita, vaan antaa avaimet monipuoliseen ja terveeseen äänenkäyttöön. Kaiken pohjana on tutkittu tieto äänielimistön toiminnasta ja eri toimintojen vaikutuksesta äänituotantoon. Estillissä yhdistyvät tiede ja käytännön soveltaminen. Estill Voice Training ei kuitenkaan ole oikotie, vaan se perustuu lihasten harjoittamiseen eriytetysti.

Estill Voice Trainingin ydin on Figures for Voice -äänikuviot. Kuvioista kootaan reseptejä, joiden avulla saadaan aikaan erilaisia äänenvärejä ja käyttötapoja eri tarkoituksia varten. Estill Voice Trainingissa harjoitellaan myös kuutta tutkittua ”kvaliteettia” (reseptiä) variaatioineen. Käytännössä ihmisäänen käyttömahdollisuudet eivät rajoitu näihin, vaan lukemattomia erilaisia yhdistelmiä tuotetaan niin äänenkäytön tarpeiden kuin taiteellisten valintojen myötä.

www.estillvoice.com

Sijainnit

Musiikkikeskus, Kuopionlahdenkatu 23

Festaripassi

Jos olet maksanut kurssisi 30.4.2019 mennessä, saat festaripassin. Passilla voit ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen ja Kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja). Voit noutaa festaripassin Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 12.–18.6. klo 10–18. Festival Shop & Infosta löydät myös festaripaidat ym. tuotteet.