Kuopio Tanssii ja Soi

Esiintyjäksi festivaaliviikolle?

ESIINTYJÄKSI PÄÄOHJELMAAN 16.-22.6.2021

16. – 22.6.2021 festivaalin osalta 10.8.2020 mennessä.

Kuopio Tanssii ja Soi on vanhin, monipuolisin ja suurin vuosittain järjestettävä tanssitaidefestivaali Pohjoismaissa. Pääpaino ohjelmistoa rakennettaessa on tuoreissa, Suomessa ennen näkemättömissä tanssitaidetuotannoissa. 

Esitystilat:

1. Tee selkeä kirjallinen tarjous, liitä tarjoukseesi teos -ja esitystietojen lisäksi taloudelliset ja tekniset ehdot, myös mahdolliset tilatoiveet ja se millaiselle yleisölle teos on ajateltu.

  • Tee tarjous vain, jos teoksesi voidaan rakentaa esityskuntoon lyhyellä ajalla ja ryhmäsi työehdot sallivat normaalista poikkeavat työajat

  • Rakentaminen alkaa edellisenillan esityksen jälkeen illalla, jatkuen yöllä / seuraavana päivänä, 1. esitys samana iltana.

  • Luettele tarjouksessasi mahdolliset tekijänoikeusmaksut ja laskuttavat organisaatiot, myös mahdollinen suurten oikeuksien teos.

  • Mainitse jos voit laskuttaa ilman arvonlisäveroa (Kuopio Tanssii ja Soi ei ole ALV-velvollinen)

  • Käytettävissäsi on festivaalin kokenut, tehokas ja joustava tekninen tiimi joka rakentaa tarvittaessa jo aiemmin.

  • Liitä tarjoukseesi linkit videoihin

  • Kerro mahdolliset muut esityspaikat Euroopassa saman kiertueen aikana

  • Etusijalla ovat kantaesitykset ja teokset joita ei ole esitetty festivaalia edeltävänä aikana Suomessa (6 kk)

2. Kerro jos ryhmäsi saa taloudellista tukea esimerkiksi matkoihin ja kuljetuksiin. Tai jos vierailu on osa maitten välistä kulttuurinvaihtoa.

3. Kerro onko ulkomainen ryhmäsi yksityinen yritys tai yleishyödyllinen julkista rahoitusta saava organisaatio (ei lähdeverovelvollinen).

4. Kerro onko mahdollista että ryhmäsi voisi esiintyä pääohjelman ohella myös festivaalin ilmaisohjelmassa ja pitää workshopin.

5. Kerro mahdollisesta muusta yhteistyöideastasi.


Lähetä tarjouksesi

Taiteellinen johtaja Riku Lehtopolku: artisticdirector2020 (at) kuopiodancefestival.fi tai Toiminnanjohtaja Anna Pitkänen: anna.pitkanen (at) kuopiodancefestival.fi

Otamme yhteyttä tahoihin jotka ovat festivaalin rakentamisen kannalta potentiaalisimpia.

ESIINTYJÄKSI ILMAISOHJELMAAN 

Esiintyjähaku ilmaisohjelmaan alkaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Kuopio Tanssii ja Soi toivottaa tervetulleiksi tanssiseurat, orkesterit, kuorot, sirkus-, tanssi-, musiikki- ja teatteriryhmät, muut näyttämötaidealan harrastajat, opiskelijat ja ammattilaiset, ikään katsomatta, rakentamaan yhteistä ja iloista koko perheen tapahtumaviikkoa.

Hae rohkeasti mukaan:

1. TANSSIA JA MUSIIKKIA KAUPPATORILLA

Kauppatorin lavalla (lavan koko 6 x 9m)

Non-stop -esiintymisfoorumi

2. ELO- FORUM     

Musiikkikeskuksen Valohallissa

 

Erityisesti tanssin ja musiikin opiskelijoille

3. FESTIVAALIKULKUE

KUSTANNUKSET & JÄRJESTELYT

Sovi ajoissa esiintymisvierailusta ryhmäsi kanssa, varaudu useampaan vaihtoehtoiseen päivään. Esiintymispäivän ja järjestelyt vahvistamme kevään aikana. Festivaali tarjoaa tilan, tiedotuksen ja markkinoinnin, perustekniikan, juontajan ym. yleisjärjestelyt. Esiintyjät vastaavat itse omista kuluistaan. Hae ajoissa rahoitusta ryhmäsi matkustuskuluihin omalta paikkakunnaltasi, kumppaneiltasi tai muista lähteistä. Tervetuloa!

Eloforum 2019