26. Balettioppilaitoksen EK3-koulutus (jo valitut)

15.-20.6.2022

26. Balettioppilaitoksen EK3-koulutus (jo valitut)

Kuopio Tanssii ja Soi järjestää yhteistyössä Suomen Kansallisoopperan ja -baletin Balettioppilaitoksen kanssa baletin erikoiskoulutusjakson festivaalin aikana Kuopiossa 15.-20.6.2022.  Esitysharjoitus ja esiintyminen 20.6.

EK-kurssit on tarkoitettu koulutukseen jo valituille.

Tutustu EK-kursseihin tästä

Paikka: Taidelukio Lumit tanssisali, Kuopion Tanssistudio
Opettajat: Anne-Marie Ahola-Hiitola (baletti), Sini Mäenpää (nykytanssi), Ophélie Rodighiero (nykybaletti), Henrik Burman (kehonhuolto) 
Hinta: 340,00 €

Majoitus- ja ruokailupaketit eivät sisälly kurssihintaan, ne ovat ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä 15.3. alkaen. Ostathan majoituspaikan riittävän ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

 

15.6.2022
20.6.2022

Anne-Marie Ahola-Hiitola

Anne-Marie valmistui tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta 1979. Vuosina 1978–1983 hän työskenteli tanssijana Suomen Kansallisbaletissa ja 1983–1986 Tukholman Kuninkaallisen Oopperan baletissa. Vuodesta 1989 hän on toiminut opettajana eri puolilla Suomea. Pedagogisia opintoja hän on suorittanut mm. Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen laitoksella sekä Kanadassa. Vuosina 2001–2013 hän opetti Lappeenrannan Tanssiopistossa toimien siellä ylempien klassisen baletin luokkien vastuuopettajana.

Opettajana Anne-Marie pyrkii olemaan mukana ajassa ja on innokas itsensä kehittäjä. Hän rakastaa tanssia kaikissa eri muodoissaan ja kannustaa oppilaitaan nauttimaan kehittymisestä ja onnistumisista. Ilolla eteenpäin!

Anne-Marie Ahola-Hiitola

Sini Mäenpää

Sini Mäenpää on ammattitanssija ja -tanssinopettaja, joka on valmistunut tanssijaksi Tukholman Balettakademiesta sekä suorittanut tanssinopettajan tutkinnon Savonia-ammattikorkeakoulussa. Tanssialan monipuolista työkokemusta hänellä on jo parin vuosikymmenen ajalta.

Tanssijana Sini  on toiminut Helsingin Kaupunginteatterissa vuosina 2006-2013. Lisäksi hän on  työskennellyt freelance-tanssijana mm. Tampereen Työväenteatterissa, Suomen Kansallisoopperassa, Helsinki Dance Theaterissa sekä monien suomalaisten ja ulkomaisten koreografien teoksissa ja omissa nykytanssituotannoissa.

Sini toimii tällä hetkellä tanssinopettajana Lappeenrannan Tanssiopistossa, Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksella sekä eri tanssikouluissa Kanta-Hämeessä opetuslajeinaan nykytanssi, baletti ja jazztanssi.

 

 

Sini Mäenpää

Ophélie Rodighiero

Henrik Burman

BalletMOVE:n opettaja/kehittäjä. Henrik on tehnyt mittavan uran solistina Tukholman kuninkaallisessa baletissa sekä Suomen kansallisbaletissa. Henrik on opettanut muun muassa Suomen kansallisessa balettikoulussa, Somatic Studiossa, Tanssille ry:ssä, Helsingin Taitoluisteluklubissa, Helsingin Balettiakatemiassa, Helsingin kansainvälisessä balettikilpailussa ja Kuopio Tanssii ja Soilla. Henrik valmistui HAMKista kansainväliseksi ammatilliseksi opettajaksi keväällä 2017.

Henrik Burman

Taidelukio Lumit, Minna Canthin katu 46

Kuopion Tanssistudio, Liikekeskus Sektori, Puijonkatu 23