10.–15.6.2020

EK2

Kuopio Tanssii ja Soi järjestää yhteistyössä Suomen Kansallisoopperan ja -baletin Balettioppilaitoksen kanssa baletin erikoiskoulutusjakson festivaalin aikana Kuopiossa 10.–15.6.2020. Kurssilaiset esiintyvät maanantaina 15.6. klo 13.00 Kulttuuriareena 44:llä.

EK-kurssit on tarkoitettu koulutukseen jo valituille.

Paikka: Kuopion Tanssistudio, Element Studio, KRV:n sali (Kuopion Reippaan Voimistelijat) & Hermannin Salit 3.krs
Opettajat: Virve Olsson (baletti), Sini Mäenpää (nykytanssi), Nina Pastel (jazz) & Henrik Burman (kehonhuolto)
Hinta: 330,00 € (sis. pääsylipun Gaalaan 12.6.)

Majoitus- ja ruokailupaketit eivät sisälly kurssihintaan, ovat tilattavissa erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Varaathan majoituspaikan riittävän ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

Tulostettava kurssiesite, klikkaa tästä

10.6.2020
15.6.2020

Virve Olsson

Virve on valmistunut Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta 1986. Sen jälkeen hän työskenteli Suomen Kansallisbaletissa 1986-2012, jossa hän on tanssinut kaikissa keskeisissä teoksissa sekä solisti- että kuorotehtävissä. Hän on valmistunut Hämeenlinnan ammattikorkeakoulun opettajankoulutuksesta ammatilliseksi opettajaksi.

Henrik Burman

BalletMOVE:n opettaja/kehittäjä. Henrik on tehnyt mittavan uran solistina Tukholman kuninkaallisessa baletissa sekä Suomen kansallisbaletissa. Henrik on opettanut muun muassa Suomen kansallisessa balettikoulussa, Somatic Studiossa, Tanssille ry:ssä, Helsingin Taitoluisteluklubissa, Helsingin Balettiakatemiassa, Helsingin kansainvälisessä balettikilpailussa ja Kuopio Tanssii ja Soilla. Henrik valmistui HAMKista kansainväliseksi ammatilliseksi opettajaksi keväällä 2017.

Henrik Burman

Element Studio, Maaherrankatu 21

Kuopion Tanssistudio, Liikekeskus Sektori, Puijonkatu 23

KRV:n sali (Kuopion Reippaan Voimistelijat), Kauppakatu 40-42

Hermannin Salit, Hermanninaukio 3

Festaripassi

Kurssilaiset saavat festaripassin, jolla voi ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen, ja kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja). Voit noutaa festaripassin Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 10.–16.6. klo 10–18.