24. Balettioppilaitoksen EK1-koulutus (jo valitut)

15.-20.6.2022

24. Balettioppilaitoksen EK1-koulutus (jo valitut)

Kuopio Tanssii ja Soi järjestää yhteistyössä Suomen Kansallisoopperan ja -baletin Balettioppilaitoksen kanssa baletin erikoiskoulutusjakson festivaalin aikana Kuopiossa 15.-20.6.2022.

EK-kurssit on tarkoitettu koulutukseen jo valituille.

Tutustu EK-kursseihin tästä

Aika: 15.-20.6., 20.6. esitysharjoitus ja esiintyminen
Paikka: Taidelukio Lumit tanssisali, Kuopion Tanssistudio & KRV:n sali (Kuopion Reippaan Voimistelijat)
Opettajat: Sini Mäenpää (nykytanssi), Ophélie Rodighiero (nykybaletti), Henrik Burman (kehonhuolto)
Hinta: 340,00 €


Majoitus- ja ruokailupaketit eivät sisälly kurssihintaan, ne ovat ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä 15.3. alkaen. Ostathan majoituspaikan riittävän ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

15.6.2022
20.6.2022

Sini Mäenpää

Sini Mäenpää on ammattitanssija ja -tanssinopettaja, joka on valmistunut tanssijaksi Tukholman Balettakademiesta sekä suorittanut tanssinopettajan tutkinnon Savonia-ammattikorkeakoulussa. Tanssialan monipuolista työkokemusta hänellä on jo parin vuosikymmenen ajalta.

Tanssijana Sini  on toiminut Helsingin Kaupunginteatterissa vuosina 2006-2013. Lisäksi hän on  työskennellyt freelance-tanssijana mm. Tampereen Työväenteatterissa, Suomen Kansallisoopperassa, Helsinki Dance Theaterissa sekä monien suomalaisten ja ulkomaisten koreografien teoksissa ja omissa nykytanssituotannoissa.

Sini toimii tällä hetkellä tanssinopettajana Lappeenrannan Tanssiopistossa, Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksella sekä eri tanssikouluissa Kanta-Hämeessä opetuslajeinaan nykytanssi, baletti ja jazztanssi.

Sini Mäenpää

Ophélie Rodighiero

Henrik Burman


BalletMOVE:n opettaja/kehittäjä. Henrik on tehnyt mittavan uran solistina Tukholman kuninkaallisessa baletissa sekä Suomen kansallisbaletissa. Henrik on opettanut muun muassa Suomen kansallisessa balettikoulussa, Somatic Studiossa, Tanssille ry:ssä, Helsingin Taitoluisteluklubissa, Helsingin Balettiakatemiassa, Helsingin kansainvälisessä balettikilpailussa ja Kuopio Tanssii ja Soilla. Henrik valmistui HAMKista kansainväliseksi ammatilliseksi opettajaksi keväällä 2017.

 
 

Henrik Burman

Taidelukio Lumit, Minna Canthin katu 46

Kuopion Tanssistudio, Liikekeskus Sektori, Puijonkatu 23

KRV:n sali (Kuopion Reippaan Voimistelijat), Kauppakatu 40-42