Kuva: Petri Laitinen

Dance Weekendillä pääset irti arjesta

Kuopio Tanssii ja Soi- festivaali on ihana, iloinen ja ennen kaikkea tanssia täynnä oleva tapahtuma. Toivomme, että mahdollisimman moni saisi kokea festaritunnelman mahtavassa seurassa. Siksi nyt onkin tilaisuus koko viikonlopun mittaiseen elämykseen, jossa pääset paitsi hoitamaan itseäsi, myös nauttimaan upeista esityksistä. Tule nauttimaan tanssintäyteisestä viikonlopusta Kuopio Tanssii ja Soin sekä Element Studion järjestämään Dance Weekendiin!

Ohjaajiemme ammattitaito ja karisma takaavat sen, että aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssipaketti sisältää yhteensä kuusi erilaista liikuntatuntia ja kaksi pääsylippua festivaalin esityksiin. Nyt voit heittää arjen huolet hetkeksi syrjään ja keskittyä hoitamaan vain itseäsi! Kurssille tulija saa täydellisen, kehoa ja mieltä rentouttavan viikonlopun joten luvassa on todellinen irtiotto arjesta. Aiempaa osaamista ei tarvita missään lajissa, joten kurssilla ei tarvitse jännittää, osaanko tai opinko.

Perjantaina illan esityksenä on Compagnie Pál Frenákin vahva ja rouhea teos LUTTE. Frenákille tunnusomainen kiehtova ja fyysinen tunnelma pitää otteessaan. LUTTE islantilaisten saagojen, muinaisnorjan sekä erilaisten kamppailulajien innoittama teos. Lauantai-iltaan kuuluu upea Kuopio Tanssii ja Soi 50v-juhlagaala VIP-lippuineen. Gaalassa on luvassa kansantanssia, flamencoa, klassista balettia ja paljon muuta. 

Kurssin ohjaajat ovat alansa huippuosaajia. Riikka Sabat työskentelee kehonhuollon parissa ja on koulutukseltaan fysioterapeutti, personal trainer, Method Putkisto- ja pilatesohjaaja sekä urheiluhieroja. Katariina Pahkala on puolestaan taustaltaan tanssinopettaja ja pilatesohjaaja. Molemmat korostavat, että viikonlopun tarkoituksena on hauskan pitäminen ja rentoutuminen hyvässä seurassa! 

Katso Element Studion ohjaajien ajatuksia ja lisätietoja kurssisilällöistä alla olevilta videoilta. 

Kurssin tarkempi aikataulu ja ilmoittautuminen tästä 

Huomioi myös edullisempi early bird-hinta!

Aika: 14.–16.6.2019
Hinta: 370 € / 340 € (earlybird-hinta 1.4.2019 mennessä ilmoittautuneille) 

 

 

Muita kiinnostavia juttuja