Petri Laitinen

Dance Weekendillä irti arjesta

Tule nauttimaan tanssintäyteisestä viikonlopusta Kuopio Tanssii ja Soin sekä Element Studion järjestämään Dance Weekendiin! Viikonloppuun kuuluu monipuolista ohjelmaa aina tanssista erilaisiin kehonhuoltotunteihin, tanssiesityksiä unohtamatta. Ohjaajiemme ammattitaito ja karisma takaavat sen, että aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssipaketti sisältää yhteensä kuusi erilaista liikuntatuntia ja kaksi pääsylippua festivaalin esityksiin. Nyt voit heittää arjen huolet hetkeksi syrjään ja keskittyä hoitamaan vain itseäsi! 

Ajatus Dance Weekendiin on syntynyt vuosien kurssiyhteistyön tuloksena ja ideana on että kurssille tulija saa täydellisen, kehoa ja mieltä rentouttavan viikonlopun. Erilaisten kehonhuoltolajien ja tanssin lisäksi elämyksiä on luvassa illan esitysten muodossa, joten luvassa on todellinen irtiotto arjesta. Jos tuntuu, että kurssille tulo jännittää kun aiempaa lajitaustaa ei ole, tässäkin voi hellittää sillä aiempaa osaamista ei tarvita missään lajissa.

Riikka Sabat työskentelee kehonhuollon parissa ja on koulutukseltaan fysioterapeutti, personal trainer, Method Putkisto- ja pilatesohjaaja sekä urheiluhieroja. Katariina Pahkala on puolestaan taustaltaan tanssinopettaja ja pilatesohjaaja. Molemmat ohjaajat korostavat, että viikonlopun tarkoituksena on hauskan pitäminen ja rentoutuminen hyvässä seurassa!

Katso Element Studion ohjaajien ajatuksia allaolevilta videoilta. 

Kurssin tarkempi aikataulu ja ilmoittautuminen tästä

Aika: 14.–16.6.2019
Hinta: 370 € / 340 € (earlybird-hinta 1.4.2019 mennessä ilmoittautuneille) 

 

 

Muita kiinnostavia juttuja