DaCi Finland Summer School Kuopiossa 2020!
Kuva: daCi Finland Ry:n arkisto

Dance As You Are

Suuren suosion saavuttaneet vuoden 2015 ja 2017 DaCi Nordic ja DaCi Europe – tapahtumat saavat nyt jatkoa! Daci Finland Summer School 2020 ”Dance As You Are” järjestetään Kuopiossa 7.–10.6.2020 yhteistyössä Kuopio tanssii ja soi -tapahtuman kanssa. Tapahtuma kokoaa yhteen 7-19-vuotiaat lapset, nuoret ja heidän opettajansa ympäri Eurooppaa. Myös koreografit, tanssintutkijat ja taidekasvatuksen ammattilaiset ovat tervetulleita mukaan.  

DaCi Finland Summer School 2020 -tapahtuma on suunnattu kaikille tanssikouluille sekä myös Dance and the Child International -järjestön jäsenkoululuille. Tapahtuman tarkoituksena on tehdä kansallista yhteistyötä tiiviimmäksi Euroopan sisällä. Maailmanlaajuiset tapahtumat vaativat yksittäisiltä tanssijoilta sekä tanssiyhteisöiltä paljon taloudellisia resursseja. Omassa maassa tai lähempänä kotimaata järjestettävä tapahtuma mahdollistaa useamman lapsen ja nuoren osallistumisen. Näin toteutamme taidekasvatuksen ideologiaa – tanssi kuuluu kaikille ja jokainen voi tanssia sellaisena kuin on.

Tapahtuman ohjelma sisältää tanssin työpajoja lapsille, nuorille ja opettajille. Ryhmillä on mahdollisuus esiintyä Kuopio Tanssii ja Soi avajaispäivänä torin esiintymislavalla. Teemana on ”Dance as you are”. Työpajoissa työskennellään ikäryhmittäin,  ja opettajille ja ohjaajille on oma ryhmänsä. Opettajien kurssin ensimmäisen päivänä teemana on lastentanssin koreografia.  

Tapahtuman opettajina ovat mm: Kati Kivilahti-Fagerrud, opettajien koulutus (Loviisa) ja Ulla Mirsch-Laitinen, opettajien koulutus(Helsinki), sekä Julia Koneva, nykytanssi (Tallinna), Maikki Koivuniemi, showtanssi (Oulu), Jaana Saaranen, baletti (Helsinki), Maija Mämmi, katutanssi (Kuopio).

Lisätietoja löydät Dacin sivuilta

 


Muita kiinnostavia juttuja!