38. Cuban Salsa

38. Cuban salsa

Kuubalainen salsa on vienyt mennessään yhä useamman tanssijan ja harrastajan sydämen. Salsa on vauhdikasta, mutta samalla pehmeää ja nautinnollista. Vartalon liikekieli on hyvin luonnollista, eikä liikkeitä tehdä repien, vaan vartalon omia liikeratoja korostaen.

Naisten salsa korostaa feminisyyttä ja lantion liikkeitä, miesten salsassa näkyvät machoelementit ja ylävartalon liike on korostetumpaa. Salsatunnit ovat täynnä hyvää fiilistä, mutta ne ovat myös todella tehokasta liikuntaa. Salsatunnilta lähdet hikisenä mutta hymyilevänä!

Avoin taso.

Aika: klo 13.00-14.00 
Paikka: SalsaStudio
Opettaja: Reidel Peñalver
Hinta: 20,00€

 

16.6.2023
16.6.2023

Reidel Peñalver

Reidel Peñalver on kuubalainen ammattitanssija ja kuubalaisten tanssien opettaja. Hän valmistui vuonna 2014 kuuluisasta Tropicana de la Habana koulusta Kuubassa. Hän on työskennellyt tanssijana Havannassa kuuluisassa Tropicana showssa ja teattereissa Kuuban suurissa kaupungeissa. Reidel opettaa laajasti erilaisia kuubalaisia tansseja. Opettajana Reidel on iloinen, energinen ja oppilaitaan kuunteleva.

 

Sijainnit

KRV:n sali (Kuopion Reippaan Voimistelijat), Kauppakatu 40–42

Festaripassi

Jos olet maksanut kurssisi 30.4.2020 mennessä, saat festaripassin. Passilla voit ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen ja Kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja). Voit noutaa festaripassin Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 10.–16.6. klo 10–18. Festival Shop & Infosta löydät myös festaripaidat ym. tuotteet.