13.–15.6.2019

Burleski

Oletko miettinyt mitä burleski todella on. Haaveiletko mahdollisesti itse esiintymisestä? Tutustutaan burleskin liikekieleen herkullisten shimmyjen ja bump’n grindien kautta, opetellaan perusposeeraukset ja kävelyt, sukelletaan rohkeasti näyttämöilmaisuun improvisaation avulla sekä tutustutaan burleskin historiaan ja sen kiehtovaan nykymaailmaan.

Kurssille mukaan joustavat ja vartalonmyötäiset, mahdollisesti hieman teemaan sopivat vaatteet sekä korkokengät ja vesipullo. Osa harjoitteista tehdään ilman kenkiä ja osa kengillä.

Ilmoittautuminen: 1.2.2019 klo 10.00 alkaen
Paikka: Element Studio
Opettaja: Miss Acrolicious ja Velvet Van Hoos, Suomen Burleski-instituutti
Hinta: 60,00 €

13.6.2019 | klo 14:00
15.6.2019 | klo 16:00

Aikataulu

Torstai
14:00
16:00
Element Studio
Perjantai
14:00
16:00
Element Studio
Lauantai
14:00
16:00
Element Studio

Miss Acrolicious 

Miss Acrolicious on vauhdikas ja tulisieluinen taskuraketti, joka aloitti yhdistämään sirkusta ja burleskia vuonna 2010 omalla ainutlaatuisella tavallaan. Hän on yksi burleski-instituutin opettajista ja Kuopio Burleskin perustajista. Miss Acroliciouksella on vankka kokemus esiintymislavoilta ja ohjaamisesta useiden vuosien ajalta. Burleskissa häntä kiehtoo se ettei mikään ole mahdotonta!
www.missacrolicious.com

Miss Acrolicious

Velvet Van Hoos

Velvet Van Hoos on Burleskinstituutin burleskilähettiläs ja Kuopio Burlesquen äänitorvi. Velvet aloitti burleskin parissa Helsingissä Bettie's Angels -ryhmässä, sekä Femmes Furiosos -duossa, joista tie johti sooloesityksiin ja ilosanoman tuomiseen Pohjois-Savoon. Velvet van Hoos rakastaa burleskissa sitä, että se on tapa tuoda esiin myös ihmisen ja elämän ristiriitaisuus. Se, että jokainen esityksen hahmo - niin kuin jokainen ihminenkin - voi olla monta asiaa yhtä aikaa. Koskaan ei tiedä, mihin kaikkeen joku kykenee ja mitä pinnan alta paljastuu!

Sijainnit

Element Studio, Maaherrankatu 21

Festaripassi

Jos olet maksanut kurssisi 30.4.2019 mennessä, saat festaripassin. Passilla voit ostaa edullisesti lippuja saman päivän esityksiin, mikäli tilaa on (liput myynnissä Musiikkikeskuksen lippukassalla klo 12 alkaen ja Kaupunginteatterin lippukassalla 1h ennen esitystä, koskee yli 15 € maksavia lippuja). Voit noutaa festaripassin Festival Shop & Infosta Musiikkikeskukselta 12.–18.6. klo 10–18. Festival Shop & Infosta löydät myös festaripaidat ym. tuotteet.