21. Baletti hakijakurssi A+B 12–13 v

16.-20.6.2022

21. Baletti hakijakurssi A+B 12–13 v

Balettitunneilla keskitymme vartalon kannatuksen, kehon linjausten ja toiminnallisen aukikierron tietoiseen kehittämiseen baletin perusliikkeiden avulla. Keskilattialla tehtävien liikkuvien harjoitusten kautta pyrimme kehittämään kokonaisvaltaista baletillista koordinaatiokykyä. Lisäksi perehdymme varvastekniikan perusteisiin.

Baletti hakijakursseille ei ole erillistä valintamenettelyä. Osallistujat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä, kurssipaikkoja on rajoitettu määrä.

Tutustu Baletin hakijakursseihin tästä


Aika: 16.-20.6 klo 10.45-12.30 kaikkina päivinä
Paikka: Kuopion Taideopisto
Opettaja: Heli Kuula
Hinta: 160,00€ (sis. pääsylipun)

Valintakoeryhmä 12-13v 21.6. klo 10-11 Lumit tanssisali

Valintakoeryhmistä A-D jatkoon valitut tulevat toiseen karsintaan 21.6. klo 12.30–13.30

Majoitus- ja ruokailupaketit eivät sisälly kurssihintaan, ne ovat ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä 15.3.

EK1-ryhmä: hakijan syntymävuosi 2009


Baletin erikoiskoulutukseen pyritään valintakokeen kautta, joka järjestetään Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin yhteydessä tiistaina 21.6.2022 klo 10–17. Valinnat tekee balettioppilaitoksen raati. Huoltajat ja omat opettajat eivät voi tulla seuraamaan hakutilaisuutta.

Lähetäthän seuraavat erikoiskoulutukseen hakemista varten tarvittavat liitteet 15.5.2022 mennessä osoitteeseen sales(at)kuopiodancefestival.fi
1) hakijatietolomake täytettynä, lataa lomake tästä
2) oman tanssikoulun ja baletinopettajan allekirjoittama todistus suoritetuista tanssin perusopinnoista
3) baletinopettajan vapaamuotoinen suosituskirje

Baletin erikoiskoulutus (EK)
Balettioppilaitos järjestää valtakunnallista baletin erikoiskoulutusta (EK) muualla kuin pääkaupunkiseudulla asuville, lahjakkaille baletin harrastajille. Kurssimuotoinen koulutus on suunnattu 12–15-vuotiaille balettia aktiivisesti harrastaville nuorille, jotka ovat kiinnostuneita baletista ja tanssijan ammatista. Baletin erikoiskoulutukseen pyritään valintakokeen kautta, joka järjestetään vuosittain.

 
 

16.6.2022
20.6.2022

Heli Kuula

Heli on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Vuodesta 1988 alkaen hän on toiminut tanssin ammatillisen opettajakoulutuksen lehtorina (Kuopion konservatorio, Oulun konservatorio, Oulun ammattikorkeakoulu). Hänen tehtävänään on ollut mm. baletin tekniikan ja pedagogiikan sekä opettajan ammattipedagogisten opintojen opettaminen ja kehittäminen sekä taiteellis-pedagogisten produktioiden ohjaaminen. Hän on myös vieraillut opettamassa kurssimuotoisesti balettia ja erilaisia pedagogisia oppisisältöjä ympäri Suomea useissa eri tanssikouluissa ja tanssialan ammatillisissa oppilaitoksissa. Olen toiminut arvioitsijana mm. Arktiset askeleet valtakunnallisessa tanssitapahtumissa, Nuorison taidetapahtumissa ja Nuori Kulttuuri Moves -tapahtumissa sekä Uudet Tanssit -koreografiakatselmuksessa.

 

Sijainnit

 

Kuopion Taideopisto, Viihdekeskus Minna, Ajurinkatu 16