33. Bachata soolo

16.6.2022

33. Bachata soolo

Bachata kurssilla tanssitaan sensuellin ja rytmikkään musiikin tahtiin opetellen askeleita perusaskeleesta vaikeampiin kuvioihin. Harjoittelemme kauniita painonsiirtoja sekä myös Dominican style bachataa, josta tämä musiikkityyli onkin kotoisin. Tunti vahvistaa jo tanssineenkin perustekniikkaa ja vie tanssia eteenpäin. Voit osallistua tunneille koroissa tai tossuissa.

Aika: Klo 14.00-15.30
Paikka: SalsaStudio
Opettaja: Riikka Keurulainen
Hinta: 25,00 €

16.6.2022 | klo 14:00
16.6.2022 | klo 15:30

RIIKKA KEURULAINEN

Riikka on hyvin moneen eri tyyliin muokkaantuva tulisielu, jonka aito innostus ja kunnianhimo tanssin suhteen tarttuu. Persoonaltaan hän ei edusta tyypillistä suomalaisnaista, vaikka onkin kotoisin Kuopiosta. Tämän räiskyvän ja määrätietoisen Alfanaisen sydän rakastaa tanssia ja hän ei epäile toteuttaa intohimoaan edes pakkasen purressa pakaroita Sambaa tanssien kävelykadulla tai paikallisen yökerhon kaiteella. 

"Olen urheillut monipuolisesti 4 vuotiaasta lähtien, aloitin taitoluistelun hyvin nuorena, ja kilpailin ja esiinnyin paljon. Kuvioihin tuli jo viiden vuoden iässä suunnistus. Kilpaa suunnistin SM-tasolla aikuisikään asti. Tanssia aloin harrastamaan niin ikään jo ala-asteella ja lajiksi muotoutuivat yksilölattarit, sekä paritanssit. Aloitin urheilun lomassa opiskelut urheiluopistossa. Opiskelun lomassa tein liikunnanohjauksia niin ryhmille kuin ohjasin henkilökohtaisesti ihmisiä liikkumaan. Olen esiintynyt ja ohjannut ryhmiä jo pitkään, joten minun on helppo ohjata sinua tavoitettasi kohti."

Sijainnit

SalsaStudio, Vuorikatu 3