35. Bachata

35. Bachata 

Tunnilla tanssitaan sensuellin ja rytmikkään musiikin tahtiin opetellen askeleita perusaskeleesta vaikeampiin kuvioihin. Harjoittelemme kauniita painonsiirtoja sekä myös Dominican style bachataa, josta tämä musiikkityyli onkin kotoisin. Tunti vahvistaa jo tanssineenkin perustekniikkaa ja vie tanssia eteenpäin. Voit osallistua tunneille koroissa tai tossuissa. Avoin taso.

Aika: 15.6. klo 13.00-14.00
Paikka: SalsaStudio
Opettaja: Riikka Keurulainen
Hinta: 20,00 €

15.6.2023
15.6.2023

RIIKKA KEURULAINEN
Riikka on hyvin moneen eri tyyliin muokkaantuva tulisielu, jonka aito innostus ja kunnianhimo tanssin suhteen tarttuu. Persoonaltaan hän ei edusta tyypillistä suomalaisnaista, vaikka onkin kotoisin Kuopiosta. Tämän räiskyvän ja määrätietoisen Alfanaisen sydän rakastaa tanssia ja hän ei epäile toteuttaa intohimoaan edes pakkasen purressa pakaroita Sambaa tanssien kävelykadulla tai paikallisen yökerhon kaiteella. 

Tanssia aloin harrastamaan jo ala-asteella ja lajiksi muotoutuivat yksilölattarit, sekä paritanssit. Aloitin urheilun lomassa opiskelut urheiluopistossa. Olen esiintynyt ja ohjannut ryhmiä jo pitkään, joten minun on helppo ohjata sinua tavoitettasi kohti.

Sijainnit

SalsaStudio, Vuorikatu 3