Arvot | Kuopio Tanssii ja Soi

Kuopio Tanssii ja Soi

Arvot

Mistä on tanssii ja soi tehty?

LAADUKAS LUMOAJA

Kuopio Tanssii ja Soi on Pohjoismaiden laajin ja monipuolisin vuosittain järjestettävä kansainvälinen tanssitaidetapahtuma.

Tuotamme Suomeen maailmanluokan tanssitaidetta. Laadukas ohjelmistomme vetää puoleensa tanssin ammattilaisia, harrastajia ja aloittelijoita meiltä ja muualta.

AVOIN JA TASA-ARVOINEN

Toimintamme on läpinäkyvää ja eettisesti kestävää. Haluamme edistää monimuotoisuutta ja tasa-arvoa taiteen kentällä. Meillä on nollatoleranssi kaikenlaiselle syrjinnälle – tanssitaide ja tapahtumamme kuuluvat kaikille!

Haluamme olla yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka yhdistää ihmiset taustoista riippumatta ja luo meille kaikille turvallisen ja viihtyisän tilan. Tilan, jossa voimme kokea yhteenkuuluvuutta ja jakaa ajatuksia, kokemuksia ja elämyksiä.

MODERNI KLASSIKKO

Kuopio Tanssii ja Soi on ylpeä pitkästä historiastaan ja samanaikaisesti dynaaminen ja uudistumiskykyinen.

Reagoimme ympäristömme muutoksiin ja kehitymme muuttuvan maailman mukana. Tarjoamme joka vuosi uusia, ennennäkemättömiä kokemuksia.

KOTISEUTUYLPEÄ KOSMOPOLIITTI

Kuopio Tanssii ja Soi on ylpeästi kuopiolainen ja ylpeästi kansainvälinen.

Toivotamme festivaalivieraat lähempää ja kauempaa lämpimästi tervetulleiksi rakastumaan tanssitaiteeseen ja tapahtuman uniikkiin atmosfääriin, ihmisiin ja kotikaupunkiin - Kuopioon.

KULTTUURIN KEHITTÄJÄ

Kuopio Tanssii ja Soi on alusta alkaen ollut uskollinen missiolleen toimia taiteen ja sivistyksen puolesta.

Tarjoamalla kansainvälisen näyteikkunan tanssitaiteeseen elävöitämme paikallista kulttuuria, kasvatamme taiteen tunnettuutta ja vaikutamme tanssitaiteen kehittymiseen ja ihmisten hyvinvointiin. Tuotamme samalla myös taloudellista hyvää, resursseja taiteen tuottamiseen.

 

Kuvat: Petri Laitinen

Karttunen Kollektiv & Eero Hämeenniemi (2012). Lacrimae.
Aterballetto (2016). LEGO. Chor. Giuseppe Spota.
Dada Masilo (2014). Swan Lake. Chor. Dada Masilo.

 

karttunen kollektiv
aterbaletto
dada masillo