62. Akrojooga

20.-21.6.2022

62. Akrojooga PERUTTU

Akrojoogassa yhdistyvät pariakrobatia, jooga ja terapeuttinen harjoittelu, kuten parihieronta. Akrojooga kehittää kehonhallintaa, liikkuvuutta, lihasvoimaa sekä yhteistyötaitoja ja luottamusta.

Kurssilla tutustutaan akrojoogan perusteisiin. Ensimmäinen osa kurssista keskittyy pariakrobatialiikkeisiin ja toinen osa sisältää rauhallisempia kehoa sekä mieltä huoltavia liikkeitä (parivenytykset ja –hieronta). Työskentely tapahtuu pareittain tai pienryhmissä, jolloin yksi toimii lentäjänä (flyer), toinen pohjana (base) ja kolmas varmistajana (spotter). Tarjoamme tarpeen tullen lisähaastetta, mikäli akrojooga on sinulle jo tuttua. Kurssille voi ilmoittautua yksin ja ilman aikaisempaa kokemusta lajista. Tervetuloa heittäytymään ja lentämään yhdessä! 

Aika: klo 9.30-11.00 kaikkina päivinä
Paikka: Element studio
Opettaja: Karoliina Mäkäräinen
Hinta: 60,00 €

20.6.2022
21.6.2022

Ella Riekkinen ja Karoliina Mäkäräinen

Ella Riekkinen on liikuntatieteiden maisteri, joka työskentelee liikunnan- ja terveystiedon opettajana lukiossa. Kilpaurheilu-uran ohella Ella on harrastanut akrojoogaa vuodesta 2013 alkaen ja hän on kehittänyt osaamistaan osallistumalla akrojoogan workshoppeihin sekä Helsingin AcroWeek:lle.

Karoliina Mäkäräinen on liikuntatieteiden maisteri, joka työskentelee liikunnan- ja terveystiedon opettajana peruskoulussa. Karoliina on harrastanut akrojoogaa vuodesta 2013. Lisäksi Karoliina on pilatesohjaaja ja hän on toiminut myös pilatesohjaajakouluttajana.

Akrojoogassa Ellaa ja Karoliinaa inspiroi itsensä ja oman kehonhallinnan haastaminen sekä tiimityö. Akrojoogan liikesarjojen oppiminen tarjoaa itsensä ylittämisen kokemuksia, mikä kannustaa haastamaan itseään yhä enemmän.

Sijainnit

Element Studio, Maaherrankatu 21