59. Vapauta ja vahvistu liikkuvuusharjoittelulla

59. Vapauta ja vahvistu liikkuvuusharjoittelulla

Hyvä liikkuvuus on nivelten liikelaajuuksien ja lihasten elastisuuden lisäksi myös hyvää kehonhallintaa ja liikkumisen taitoa. Se on myös perusta sille, että voit liikkua rennosti ja olla nopea. Kehon virheasennot ja lihasepätasapaino voivat aiheuttaa kiputiloja ja hankaloittaa liikkumista. Oikein toteutettu liikkuvuusharjoittelu korjaa tällaisia ongelmia.

Tule mukaan oppimaan, kuinka toteutat kehonhuoltoasi tarkasti ja tuloksekkaasti. Tämä kurssi on sinua varten myös silloin, jos venyttelystä ei ole yrityksistä huolimatta tullut harjoittelusi rutiinia

Aika: 19.–20.6. klo 13.45–15.00
Paikka: Lyseo liikuntasali
Opettaja: Riikka Sabat 
Hinta: 50,00 €

19.6.2023
20.6.2023

Riikka Sabat

Riikka on sertifioitu urheilufysioterapeutti, valmentaja ja eri kehomenetelmiin (pilates, syvävenyttely, SPS spiraalistabilaatio) kouluttautunut ohjaaja. Viime vuosina hän on perehtynyt erityisesti myofaskiaalisten linjojen hyödyntämiseen harjoittelussa, motivoivaan vuorovaikutukseen sekä taidon oppimisen ja opettamisen eri lähestymistapoihin. Työssään fysioterapeuttina ja valmentajana Riikalle tärkeintä on asiakkaan tavoitteiden ja unelmien tukena oleminen.

Sijainnit

Lyseo liikuntasali, Puijonkatu 18 (käynti sisäpihalta)