57. Opi ja kertaa pilatesta

57. Opi ja kertaa pilatesta - PERUTTU

Kurssi on peruttu.

Pilates alkaa peruskurssista, minkä aikana opit paljon omasta kehostasi ja sen tämänhetkisestä tilasta. Pilates vahvistaa koko kehon lihaksia, mutta erityisesti treeni kohdistuu keskivartaloon, lantion alueeseen ja hartiarenkaaseen. Tavoitteenamme on vahvistaa niin vatsa- kuin selkälihakset selkärangan ympäriltä, aktivoida pakarat toimimaan yhteistyössä keskivartalon kanssa ja parantaa olkapään ja hartian hallintaa suhteessa vartaloon. Löydät siis jo peruskurssilla lihaksia ja saat ne ehkä mukavasti kipeytymään voimaharjoittelusta!

Tälle kurssille voit osallistua ilman lajin aikaisempaa kokemusta tai tulla kertaamaan jo aikaisemmin oppimaasi. Suosittelemme tämän kurssin jatkoksi Treenaa Pilatesta! -kurssia.


Aika: 14.–16.6. ke-pe klo:12.30–13.45
Paikka: Lyseo Liikuntasali
Opettaja: Tuija Martikainen
Hinta: 75,00 €

14.6.2023
16.6.2023

Tuija Martikainen

Tuija on koulutukseltaan fysioterapeutti ja pilatesohjaaja, joka työuransa aikana on aktivoinut tuhansia ihmisiä hyvinvoinnin pariin työhyvinvointipalveluiden ja vapaa-ajan harrastamisen kautta. Vaikka pilates -koulusta valmistumisesta Jarmo Ahosen johdolla onkin jo liki 20 vuotta, ajattelee hän edelleen, että Pilates on nerokas laji! ”Kun näen, miten saan autettua ihmisiä voimaan hyvin ja ilman kipuja, koen suurta onnistumisen riemua!”

Sijainnit

Lyseon lukion liikuntasali, Puijonkatu 18 (käynti sisäpihalta)